Kocia rewelacyjna , a psiunie , widać , że wychowane bezstresowo , tak sobie słodko śpią Zdjęcia z Waszego Majowego Raju leczą najbardziej skołatane nerwy. Nieśmiało proszę JESZCZE
U nas troche jak w domu wariatow wszedzie psy nie kazdy by wytrzymal Co do zdjec to bedzie troche przerwy - w czwartek jedziemy na oboz do Borowna (Adelka , Niunia ,Ja i kolezanka z seterm) Po napewno was zasypie................Maz sam zostaje z 4-ka psow i kotem -troche sie boje ale coz musi sobie poradzic Ja tez bardzo lubie wasze galerie -poprawiaja nastroj nie ma co
To i ja zycze udanego odpoczynku od wszystkich samcow ))Czekamy na relacje z Borowna (no i z tego co zastaniesz po powrocie do domu,bo pewnie bedzie niezly bajzel )
Borowno 2008 Na poczatek troche cwiczen -chodzenie przy nodze Z-KA ADI wysylanie do "kwadratu" przeszkoda pozycja stoj w kwadracie i niunia przywolanie do mnie niunia wysylanie do kwadratu Elvis przeszkoda wysylanie do kwadratu po trzech dniach zajec i szalonych spacerow nasze psy wygladaly tak Niunia Adelka Elvis Czasami bywalo ciasno i jeszcze ciasniej