mojej żabie się miesza i wkleja mi nie te zdjęcia(po 3 razy edytuję i poprawiam)

Moderator: Aga-2

Jeśli myślicie inaczej prosze o wypowiedzi te negatywne też .Mam nadzieje,że nikt nie myśli ,że jestem na nie bo słabo wypadła maja Wika .Traktujemy to jako możliwość poznania ciekawych ludzi i doskonałą  zabawe..
 Jeśli myślicie inaczej prosze o wypowiedzi te negatywne też .Mam nadzieje,że nikt nie myśli ,że jestem na nie bo słabo wypadła maja Wika .Traktujemy to jako możliwość poznania ciekawych ludzi i doskonałą  zabawe.. 

), Pana Irka z landkami (nie zdążyłam zagadać), Panią Małgosię z mężem, Panią Zuzę, Panią Anię i Jadwigę
 ), Pana Irka z landkami (nie zdążyłam zagadać), Panią Małgosię z mężem, Panią Zuzę, Panią Anię i Jadwigę 
  jest poprostu cudny, ta główka, futerko, charakter - cudo!! dowiedziałam się też dlaczego ani on ani Alfka nie lubią wody
  jest poprostu cudny, ta główka, futerko, charakter - cudo!! dowiedziałam się też dlaczego ani on ani Alfka nie lubią wody   itp.
  itp. więc myślę że nie będzie problemu ...
  więc myślę że nie będzie problemu ... ) jak je ogarne to dam
 ) jak je ogarne to dam

[wiecej potem
 [wiecej potem  ]
 ]

starałam sie nie pominąc nikogo.
 starałam sie nie pominąc nikogo.  chyba ze byłam bardzo spragniona
 chyba ze byłam bardzo spragniona 
 ], pojechałam do rodziny.
 ], pojechałam do rodziny.

Bardzo dziekujemy ,Krakow dla nas -szczesliwy  .W zeszlym roku Ben w Krakowie zdobyl swoje
 Bardzo dziekujemy ,Krakow dla nas -szczesliwy  .W zeszlym roku Ben w Krakowie zdobyl swoje     Adelce tak sie spodobalo ze dwa razy sama poszla na ring
  Adelce tak sie spodobalo ze dwa razy sama poszla na ring  . Niechcacy ubralam nawet te same ciuchy co rok temu(przyniosly szczescie)
 . Niechcacy ubralam nawet te same ciuchy co rok temu(przyniosly szczescie)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości