i wszystkich uczestników
i wszystkich uczestników 
Moderator: Aga-2

i wszystkich uczestników
i wszystkich uczestników
 z tą swoją czwóreczką.a dziękuje jeszcze Halince za ekspresowy wykład co do uzębienia -Halinko jakiego bo juz zapomniałamm.Pani sedzinie dziekujemy za złoto i za ogromne poczucie humoru co do wygladu mojego prezia czyli spartka /jakie stanowisko taki brzuszek/
 z tą swoją czwóreczką.a dziękuje jeszcze Halince za ekspresowy wykład co do uzębienia -Halinko jakiego bo juz zapomniałamm.Pani sedzinie dziekujemy za złoto i za ogromne poczucie humoru co do wygladu mojego prezia czyli spartka /jakie stanowisko taki brzuszek/  mniej dziekujemy za te trzy kółeczka w tym upale no ale jak zwykle dr Stolarka okazło sie na wierzchu/fitness -no nie Aniu/.Sarunia mimo ze nie prezesowa otrzymała też złoto i C.W.C i obiecała że zawsze bedzie sie tak wylewnie  usmiechać
 mniej dziekujemy za te trzy kółeczka w tym upale no ale jak zwykle dr Stolarka okazło sie na wierzchu/fitness -no nie Aniu/.Sarunia mimo ze nie prezesowa otrzymała też złoto i C.W.C i obiecała że zawsze bedzie sie tak wylewnie  usmiechać  .Ola z Bodziem dostali bardzo dobre i obiecali że zaczna wreszcie jesć i mniej szaleć -ja ich znam i wiem ze i tak obietnicy nie dotrzymają.
 .Ola z Bodziem dostali bardzo dobre i obiecali że zaczna wreszcie jesć i mniej szaleć -ja ich znam i wiem ze i tak obietnicy nie dotrzymają.  
   -no chyba że zrobie kojce i szatany pozamykam,to troche tłuszczyku sie odłozy
 -no chyba że zrobie kojce i szatany pozamykam,to troche tłuszczyku sie odłozy  

zdieć nie mamy ,nie byłam w stanie w tym upale wogóle mysleć a co dopiero robić zdiecia. A Aniu  Aniryskowa widziałm Kasie z Twoim wnuczkiem -piekny chłopak.
 zdieć nie mamy ,nie byłam w stanie w tym upale wogóle mysleć a co dopiero robić zdiecia. A Aniu  Aniryskowa widziałm Kasie z Twoim wnuczkiem -piekny chłopak. i nie szło sie z nich wyzwolić i porozmawiać spokojnie
  i nie szło sie z nich wyzwolić i porozmawiać spokojnie  ale nic straconego nastepnym razem pewnie sie uda.
  ale nic straconego nastepnym razem pewnie sie uda.

I mam w związku z tym prośbe mógł by mi ktoś pomóc z tymi zdjęciami ? Była bym bardzo wdzięczna
 I mam w związku z tym prośbe mógł by mi ktoś pomóc z tymi zdjęciami ? Była bym bardzo wdzięczna 

no powiem wam jaka ja mądra...pani sędzina oglada bodziowi zęby oglada ogląda i mówi ....no tak zgryz cegowy..a ja myslałam ze to coś złego i od razu stanęłam w obronie dziecka
 no powiem wam jaka ja mądra...pani sędzina oglada bodziowi zęby oglada ogląda i mówi ....no tak zgryz cegowy..a ja myslałam ze to coś złego i od razu stanęłam w obronie dziecka   mówie.. bo pani sedzino to moja wina za duzo mu daję tych kosci wołowych....kobitka na mnie popatrzyła i nic nie odpowiedziala ale widziałam ze mine ma  z lekkka zdziwioną:-D
   mówie.. bo pani sedzino to moja wina za duzo mu daję tych kosci wołowych....kobitka na mnie popatrzyła i nic nie odpowiedziala ale widziałam ze mine ma  z lekkka zdziwioną:-D   .dopiero jak zeszłam z ringu i opowaiadam Halince to mnie uświadomiła ze to jest zgryz prawidlowy
 .dopiero jak zeszłam z ringu i opowaiadam Halince to mnie uświadomiła ze to jest zgryz prawidlowy  
   -ale se poruty narobiłam
 -ale se poruty narobiłam  

zrobił rundkę honorową z wózkiem
 zrobił rundkę honorową z wózkiem   
   ale dziecko i tak powoził prezes
 ale dziecko i tak powoził prezes   
   bo bodziek jak tylko dziewczynka usadowiła sie w wózku to sie położył i ani rusz
bo bodziek jak tylko dziewczynka usadowiła sie w wózku to sie położył i ani rusz  
   stwierdził ze za gorąco i tyle.
 stwierdził ze za gorąco i tyle. 

pani sędzina oglada bodziowi zęby oglada ogląda i mówi ....no tak zgryz cegowy..

Ela W. napisał(a):Oczywiście ,że się nie gniewam .
A dużych szwajcarów w Gorzowie Wlkp. nie było.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość