Moderator: DolceVita

Cefreud napisał(a):to ja spróbuje podpowiedzieć. Aśka z Rodziną Małą Mi i Figą, Aniryski z Wiki, Monią i Bhanu, Jarek z Agatą i Bellą, Astą, Tarą i Benkiem, Andy z Rodziną Brunem i Czesią, Ula z Ursą, Ania z Alto, Agatka z Danielem i Renią wraz z Delicją i Baby, Renata z Bonanzą, Ania z Drimką, Krzysztof z Rodziną i Bernim, Marylka z Bayrą, Magda z Souri i Ambą, Gudrun i Bernd z Attylą, Aramisem (szczonek) i Magnusem, Marco z Pańciostwem, Fokus z kolegą Goldenem i Pańciostwem, Jami z Panciostwem, Amazonka z Panciostwem, Darek z sukami w bagażnikui ja ze szkotami. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.

Prawo jazdy i samochód, którego większość zabiera bagażnik - po to aby wozić berna. Psy ras mini, żeby w domu jak nie ma domowników bern nie czuł się samotny itd.itp
 Prawo jazdy i samochód, którego większość zabiera bagażnik - po to aby wozić berna. Psy ras mini, żeby w domu jak nie ma domowników bern nie czuł się samotny itd.itp 

Bank ze swojej strony przemyśli miejsce oddawania krwi.
 Bank ze swojej strony przemyśli miejsce oddawania krwi.

Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości