W takim razie jak skończymy to opakowanie Gamollenu to zaopatrzymy się w tran chciałam tylko zaznaczyć, że Gamollen (przynajmniej Nicei) nie skręca sierści
Poradzcie - Bruno ma od jakiegos czasu podawany metronidazol na przerost flory bakteryjnej. Znosi go bardzo dobrze, oprocz jednej sprawy - siersc mu po nim wypada. Jest taka rzadka i co tu duzo mowic, brzydka. Daje mu dwie tabletki tranu dziennie. Co moge jeszcze zrobic?
mam pytanko moze i to niedobry wątek ale...
ostatnimi czasy daje Astorowi tran , tzn łyżke stołową do karmy ... ponoć to też dobrze wpływa na sierśc, czy to prawda..., a pozatym on go uwielbia
ja daje mu w płynie, a podkradam Mareczkowi... ( on nieznosi tranu , a Astor wręcz przeciwnie... hahahaha;-) )i właśnie mnie to ciekawi czy działanie jakie daje tran dla ludzi jest podobne jesli chodzi o psiaki, a kupić to w aptece...
ja podaję na sierśc tran w tabletkach-2 dziennie.Czy pomaga nie wiem bo Freud ma siersc błyszczącą ale krótką i ciągle wyłażącą.Podobno efekt uboczny choróbska
Co pomoże odbudować sierść suni po linieniu wiosenno-cieczkowym? Za półtora miesiąca kolejna wystawa, na której z tak krótką okrywą nie mamy czego szukać.