Moderator: Aga-2
brams napisał(a):Również gratulujemy serdecznie wszystkim zwycięzcom i wystawiającym!![]()
I czy ktoś może wstawić wyniki i zdjęcia Dużych? Bo jak dobrze pamiętam to jakieś forumowe psiaki miały się tu pojawić?
Beata i Fiona napisał(a): Jestem pod ogromnym wrażeniem Bartha! na zdjęciach prezentuje się pięknie, ale na żywca poprostu zaparło mi dechjest BOSKI! serdeczne gratulacje dla właścicieli
poprostu nie można było oderwać oczu
![]()
Beata i Fiona napisał(a):jestem pod ogromnym wrażeniem Bartha! na zdjęciach prezentuje się pięknie, ale na żywca poprostu zaparło mi dechjest BOSKI! serdeczne gratulacje dla właścicieli
poprostu nie można było oderwać oczu
![]()
JanaPu napisał(a):Pridavam se ke gratulantum a blahopreji vsem, kteri na vystave uspeli a zvlaste samozrejme lidickam, ktere zname osobne - Kathy z Altury, Gosia z Tasmańska Elitte... Ja jsem bohuzel nemohla prijet, mame doma 3tydenni fenecku, tak jsem delala "tatu-mamu". Ale urcite se na nektere z mezinarodnich vystav v Polsku jeste ukazeme. Chybi nam posledni CWC na Championa PL, tak to budeme "zkouset".
panienkabubu napisał(a):Nie wiem czy zauważyliście reklamę przyszłorocznej wystawy w Katowicach, ale ja tam loga Cruft's nie widzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość