---
do Warszawiaków jadących na tą wystawę
viewtopic.php?f=3&t=2466&view=unread#unread

Moderator: Aga-2

) to jeśli ktoś zna faajną restaurację indyjską to ja niesmiało poproszę o adres
 ) to jeśli ktoś zna faajną restaurację indyjską to ja niesmiało poproszę o adres   
   . Pleeeeeease
 . Pleeeeeease 

AT napisał(a):Ala zlituj się... hinduska kuchnia... oj będzie się działo w samochodzie

Asiaaaa, nie odmiawiaj mi tej przyjemności, ja od kilku lat nie jadłam nic z tej kuchni a uwielbiam.
 Asiaaaa, nie odmiawiaj mi tej przyjemności, ja od kilku lat nie jadłam nic z tej kuchni a uwielbiam.
 tylko uwaga na... portfele
 tylko uwaga na... portfele   

Ania od Corteza napisał(a):Nie wiem, czy to lokal godny zarekomendowania, ale sprobowac zawsze moznatylko uwaga na... portfele

http://www.aktivist.pl/miejsce/localId, ... ejsce.html

szkoda że nie mogłam kibicować na żywo, zwłaszcza że tyle forumków się w Poznaniu zebrało
  szkoda że nie mogłam kibicować na żywo, zwłaszcza że tyle forumków się w Poznaniu zebrało 
 Dzieki dobrej i pewnej rece Kasi Nugatkowej

(Kasiu, dzieki raz jeszcze, jestes SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Cortez zdobyl II lokate w klasie otwartej, ocena doskonala. Pancia dumna jak paw!
 (Kasiu, dzieki raz jeszcze, jestes SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Cortez zdobyl II lokate w klasie otwartej, ocena doskonala. Pancia dumna jak paw! 

No i oczywiscie autorke naszego sukcesu, Kasie Nugatikowa oraz wiernie wspierajace nas Anie Berenkowa i Tomka!
 No i oczywiscie autorke naszego sukcesu, Kasie Nugatikowa oraz wiernie wspierajace nas Anie Berenkowa i Tomka!

Reszta na priv.
 Reszta na priv.
 SUPER
  SUPER  Gratulacje
 Gratulacje  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość