mateso napisał(a):Witam
Składy są dostępne na stronie , którą podałem w pierwszym poście. Karmy są produkowane w Czechach. Karmy polecam jako hodowca .Podaje je swoim psom od kilku miesiecy i moge się o nich wypowiadać w samych superlatywach.
Szam napisał(a):Np. na stronie producenta agilu nic nie ma o suszonym miesie, jest podane wylaczenie kurze mieso.
Tak to prawda ale kolejność w składzie ustalana jest po wysuszeniu więc jest to mięso suszone. Oczywiście producent może potwierdzić moje słowa
Pozdrawiam serdecznie
Mateusz
A przepraszam skąd wiadomo, że to mięso suszone? Bo wszędzie, gdzie w karmie było napisane, że mięso jest suszone, to było to zaznaczone wyraźnie na etykiecie. Z prostego powodu - to atut, nie ma tu czego ukrywać
Inna rzecz - mówisz, że karmy stosujesz w swojej hodowli.
Można wiedzieć jaka to hodowla?
I co, podajesz wszystkie 3 na raz czy jak?
Niestety jakoś to dla mnie mało realne. Który hodowca chodzi po psich forach i zachęca do zakupu karm, które sam sprzedaje...? (vide: dogomania). Sądząc po stronie wspominanego sklepu jest pan po prostu jego właścicielem i robi sobie reklamę...
Inna rzecz - ja bym chętnie zobaczyla wyszczególniony skład z procentami zawartości. Bo taki to mówi tylko podstawowe rzeczy.