Moderator: DolceVita

)
)

Nawet go w sobotę spotkaniami męczą
  Nawet go w sobotę spotkaniami męczą 

Julian napisał(a):Proszę się za mnie nie śmiać!
 Śmiać się
   Śmiać się  Ja się zastanawiam czy czasem nie podać tego przypadku do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami
   Ja się zastanawiam czy czasem nie podać tego przypadku do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami  Wcale mi nie do śmiechu
   Wcale mi nie do śmiechu  

i zabrać termosy z ciepłymi napojami.  Ciepłe jedzenie z grilla też nas powinno rozgrzać.  Odwagi
  i zabrać termosy z ciepłymi napojami.  Ciepłe jedzenie z grilla też nas powinno rozgrzać.  Odwagi  

kameralnie, pogoda troszke kaprysila ale spotkanie udane!!! Bruno sie zaprezentowal krakowskiemu towarzystwu jako nowy nabytek
 kameralnie, pogoda troszke kaprysila ale spotkanie udane!!! Bruno sie zaprezentowal krakowskiemu towarzystwu jako nowy nabytek  a nalewka Jarka mmmmmmmmmmmmm pyszotka
 a nalewka Jarka mmmmmmmmmmmmm pyszotka  niech załują Ci co nie byli
 niech załują Ci co nie byli 

)
 )

Słodki bardzo.  Na zdjęciu widać, że taki wyściskany, że mu prawie oko z orbit wychodzi
   Słodki bardzo.  Na zdjęciu widać, że taki wyściskany, że mu prawie oko z orbit wychodzi  Ale chyba przeżył...
   Ale chyba przeżył...  

Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość