Moderator: DolceVita

Mocno watpie, zeby mozna bylo Bruna stamtad ruszyc
 Mocno watpie, zeby mozna bylo Bruna stamtad ruszyc   Ale bardzo wszytskich prosze i uprzedzam - moejgo psa nie bardzo mozna karmic.. Odrobinke tak, ale wiecej niestety nie, ma zakaz lekarski.
 Ale bardzo wszytskich prosze i uprzedzam - moejgo psa nie bardzo mozna karmic.. Odrobinke tak, ale wiecej niestety nie, ma zakaz lekarski.

Nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszać
   Nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszać  

Czekam na Jole i w droge! Krakowianie - przybywamy!!
  Czekam na Jole i w droge! Krakowianie - przybywamy!!   

a ja czekam na zdjecia z niecierpkliwoscia
 a ja czekam na zdjecia z niecierpkliwoscia 

) , Hans (DSPP) i maleństwo którego imienia nie pamiętam
  ) , Hans (DSPP) i maleństwo którego imienia nie pamiętam  i Walle szkocki bern.
  i Walle szkocki bern. Freud tak się nakręcił na Tarę(wybrał ją sobie zresztą jak miała 5 tygodni),że bałam się o jego serce, a Walle zjadł tyle pyszności,że bałam się że wróce ze sznaucerem do domu( w każdym razie wagowo sznaucerem
 Freud tak się nakręcił na Tarę(wybrał ją sobie zresztą jak miała 5 tygodni),że bałam się o jego serce, a Walle zjadł tyle pyszności,że bałam się że wróce ze sznaucerem do domu( w każdym razie wagowo sznaucerem  )
 )

I za zdjecia teraz, choc moj Bruno na nich jest bardzo monotematyczny
 I za zdjecia teraz, choc moj Bruno na nich jest bardzo monotematyczny  - zebrze, prosi, blaga o jedzenie
 - zebrze, prosi, blaga o jedzenie  Najbardziej nienazarty pies na spotkaniu.
 Najbardziej nienazarty pies na spotkaniu.
 Dzięki,postaram sie zaraz ukraść
 Dzięki,postaram sie zaraz ukraść 

Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości