Witam :) Dużo razy się widzi te piekne namioty na wystawach! Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu takich namiotów w internecie :) W jak najbardziej przystępnej cenie! Z góry bardzo dziękuję

Spoiler:
Moderator: Barbel
marieanne napisał(a):Co do tego z linku - moja koleżanka ma taki samTylko ona z afganką się wystawia - ale myślę, że na samego berneńczyka się nada (Ty juz możesz mieć problem ze zmieszczeniem się).
Adanio napisał(a):No to, waga jest podobna ten co ja wspomnialem wazy przeszlo 6 kg, a posiada wysoki przedsionek? No mi skladanie rozkladanie zajmuje mniej niz minute, ale to jak wspomniałaś kwestia wprawy
marieanne napisał(a):Przedsionek... hm, ja mam 175cm i musze sie trzoche.schylic, ale znacznie mniej niz w standartowym namiocie- praktycznie sie troche garbie po prosuWg mnie jest naprawde fajny, szczegolnie ze jak mowie nadaje sie.nie tyllo na wystawe
Adanio napisał(a):marieanne napisał(a):Przedsionek... hm, ja mam 175cm i musze sie trzoche.schylic, ale znacznie mniej niz w standartowym namiocie- praktycznie sie troche garbie po prosuWg mnie jest naprawde fajny, szczegolnie ze jak mowie nadaje sie.nie tyllo na wystawe
no ja jeszcze używam go jako domku na ogórdku :) mogłabyś podać nazwę swojego? tez decathlonowy ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość