Zaczynamy od Piorunka - z uśmiechem Obrazek został zmniejszony.
Aris - też jakoś nieśmiało - ale się śmieje (generalnie Aris nie lubi jak mu robię zdjęcia - chowa się, odchodzi w drugą stronę - ilez nieraz się trzeba za nim nachodzić, żeby zrobić jakąś fotkę Obrazek został zmniejszony.
Fituś - ten to urodzony model - jak zobaczy aparat to stanie i stoi - "a ty mnie fotkuj" Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
A jak towarzystwo wróciło do domku to zajęli stałe pozycje i odpoczywali Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Sielanka w pełni, a ile Dorciaj musi mieć pracy, żeby ten sześciopak męski elegancki obrobić, to aż się boję myśleć Chyba najdłużej jednak schodzi z pastowaniem Piorunka
Coś się nie upominacie o zdjęcia U nas nic nowego. Fituś nadal rządzi całą ekipą. Piorunek nadal niezmordowanie wyrywa Fitusiowi kudełki z karku (fryzjer się znalazł ). A Aris... Aris to wszystko ma w głębokim poważaniu
Zrobiło się cieplutko i chłopaki całe dnie spędzaja na ogrodzie. Dzięki temu ja mam zdecydowanie mniej odkurzania . Wieczorem wracają do domu - nawet za specjalnie nie umorusani . Piorunek odkrył w sobie nowe powołanie - ogrodnik się w nim obudził - kopie gdzie się da. Sebastian już na niego czatuje - ale na gorącym uczynku złapać go nie może. Tylko jednoznaczne ślady na łapach na niego wskazują .
Kilka fotek z odwiedzin koleżanki Kajki. Każdemu z panów oberwało się po pysku od dziewczynki. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Arisek Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Fito, Piorun i patyk Obrazek został zmniejszony.
Piorun i patyk oraz Aris co patyk ma "gdzieś" Obrazek został zmniejszony.
I Jeszcze Piorunek. Obrazek został zmniejszony.
A na koniec kudłate stwory Obrazek został zmniejszony.
Nikt się nie dopomina o fotki bo pewnie większość szuka Słownika Psich Komplementów - masz tak fajne psy, ze ja sama już nie wiem co by tu o nich jeszcze napisać