Moderator: Apcik
Magda & Leyla napisał(a):Przyzwyczai się. Nasza Leyla jako szczeniak też biegała ale z czasem stawała się coraz bardziej takim ospałym ciepłym kluchem a teraz to nawet nie chce jej się przekręcić z boku na bok-taki leń
Magda & Leyla napisał(a):Aga,wytrzymaj a ja gwarantuję że będzie lepiej.Mała z czasem się wyciszy.Teraz -tak jak małe dziecko- chce poznawać świat i nic więcej ją nie interesuje
dzis weszla na moje lozko, polozyła mi sie na brzuchu, ja otworzylam oczy a ona kreci glowka w jedna i druga strone patrzac na mnie i nagle "cap" jej zeby wyladowaly mi na nosie! bolało ja juz mam cale nogi i rece posiniaczone
katarina1 napisał(a):skąd ja to znam![]()
codziennie rankiem Goliś taki numer robi, ja Goliata kłade na brzuch mojemu Bartkowi, niech sie chłopaki podgryzają
czasem boimy sie z nia bawic, czy w ogole jak dotykac zeby sie ugryzla
Hekate napisał(a):tak czym skorupka nasiąknie za młodu ............![]()
to później są takie tego efekty że moje 40 kg też mi się kładzie na brzuszku jak leżę![]()
katarina1 napisał(a):czasem boimy sie z nia bawic, czy w ogole jak dotykac zeby sie ugryzla
gdy zaczyna szarpać lub mocno gryzie dawaj Tolci gryzaka i powtarzaj do znudzenia "fe" powinnaś być konsekwentna
nam to się sprawdza w zwariowanych zabawach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości