fotorelacja na razie marna, ale sie postaram
to chilka poczatkiem wiosny(marzec) ze zrobionymi uszkami, chyba jednak wole farfocle przy uszach
Obrazek został zmniejszony.chilka teraz to juz stateczna, 5-cio i pol letnia sunia, choc ma czasem takie odpaly, ze skacze jak szczeniak, chilka zostala na wiosne wysterylizowana, mialam zle przeczucie i okazalo sie sluszne, bo po otworzeniu okazalo sie ze zaczynalo jej sie ropomacicze i drobne nacieki

, wet stwierdzil ze gdyby tak jej nie wyciac to max pol roku i byl by juz bardzo powazny stan zapalny.
No to lecim dalej z chilka
to zdjecia z lata w letniej wersji futra, bardzo wylenialej
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Ok to teraz Luna:)
to tez gdzies z marca, juz czesciowo zaczynala lysiec luska, po pierwszym sloneczku
Obrazek został zmniejszony.a to juz latem, prawie calkiem wyleniala
Obrazek został zmniejszony.Co do Luny to jutro ide odebrac jej wyniki, jak wszystko bedzie ok to w srode rano bedzie sterylizowana, wiec kciukasy nie zaszkodza
to teraz na koniec jeszcze troche naszej Turczynki
dla niewtajemniczonych taraz przed zerwaniem z internetem bylismy z Feride na wystawie w nowej Rudzie poszlo nam super,(ocena doskonala, ladny opis, Zwyciezca Mlodzierzy, Zwyciezca Rasy, Njalepszy Junior) mialam okazje trochu was poznac, niestety wszystkich nie kojazylam, no poza oczywiscie nAJBARDZIEJ ZNANYM na forum Cavalierkiem

chociaz Feride nie bardzo przypadl on do gustu, trochu powarkiwala, ale mysle ze nadrobie wszystko bo od stycznia pelna geba zaczynamy sezon wystawowy, ktory zaplanowalam pracowicie
ten sezon bardzo mi przepadl od stycznia podjelam prace, taka ktora mi nie bardzo dawala szanse na wystawy.
Z wystawy nie mam ani jednego zdjecia
ok no to lecim do zdjec mojej kangalki Feride
to fota ze stycznia jak Feride miala cieczke

a teraz pare fotek z lata

moze jutro jak mi sie uda to jakies aktualne fotki pstrykne dziewczynka