[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/acm/acm_file.php on line 518: fread(): Length parameter must be greater than 0 Portal Wielbicieli Szwajcarskich Psów Pasterskich • Zobacz wątek - Luna Dark Szumiąca Knieja ....i jej Sylwiaczek z Maćkiem
Widzę, że Sylwia się spisała i zdjęcia z wczorajszej wyprawy do masta z Luną i Bernim wstawiła.
Dzisiaj za to byliśmy z rodzinką i już tylko z Luną nad morzem w Łazach. Ścisk był niemiłosierny ale nic to
Co prawda Luna pływała w naszym bajorku ale do końca nie byliśmy pewni czy to pływające stworzenie czy nie. Dla uatrakcyjnienia Luna z Ryśkiem. Acha jako atrakcja - Rysiek
No i chwila prawdy ..... Luna jest psem pływającym. Pływa klasycznym pieskiem. Bardzo stylowo.
Troszkę portretów...
Troszkę siedzenia...
Troszkę leżenia....
I na koniec coś co tylko dzieci wymyślić mogły. Zakopać Lunę - krok po kroku
Halinka zawsze Cie chwaliłam i podziwiam nadal ile pracy wkładacie wszyscy w wychowanie Lunki, zdjęcia wspaniałe, a Rysiu jako atrakcja - suuuperrr, pilnuj Go bo Sylwia bedzie chciała jeszcze Rysia jako załącznik atrakcyjny do Lunki.
No to jeszcze ja wstawię jedno zdjęcie, dzisiejsze. Lunka ze swoją mamusią Borką. Acha Luna właśnie wchodzi w dorosłe życie. Mianowicie dostała cieczkę i jest już dorastającą panienką, więc prosimy o szacuneczek
Dawno nie zaglądałam do Lunki, a tu widzę, że już się zbliża koniec jej pobytu w Polsce. Co by nie mówić o tych zwariowanych procedurach przewiezienia psa na wyspy, to jednak trzeba docenić, że gdyby nie trwały one aż tak długo, to pewnie nie poznalibyśmy tak dokładnie Luny, jej hodowców ani właścicielki. Dzięki tym wszystkim utrudnieniom powstała na tym forum prawdziwa HISTORIA LUNY. Dziękujemy.