Obrazek został zmniejszony.
A jeśli chodzi o sprzęt to - cytuję- "CANON 5D MARK3, obiektyw 2470L, jedna lampa błyskowa umieszczona w softboxie ( noszona i trzymana przez kolegę córki

Nasz nadworny fotograf rozpłynął się jak obłoczek w pochwałach

Moderator: Apcik
MartaR napisał(a):Mamy w zanadrzu jeszcze jedno... i Pańci się bardziej podoba
Obrazek został zmniejszony.
A jeśli chodzi o sprzęt to - cytuję- "CANON 5D MARK3, obiektyw 2470L, jedna lampa błyskowa umieszczona w softboxie ( noszona i trzymana przez kolegę córki)
Nasz nadworny fotograf rozpłynął się jak obłoczek w pochwałachI dziękuje uprzejmie
właścicielka Florka napisał(a):Oj musi nas panienka odwiedzić, bardzo byśmy się ucieszyli![]()
Może tak w następny weekend ??
U nas nie ma morza, ale miejsca na szaleństwa pod dostatkiem![]()
![]()
![]()
baksak napisał(a):Ale fajnie! To się nazywa pohasać!![]()
Dobrze mieć blisko taką piaskownicę i takie bajorko.
MartaR napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):Oj musi nas panienka odwiedzić, bardzo byśmy się ucieszyli![]()
Może tak w następny weekend ??
U nas nie ma morza, ale miejsca na szaleństwa pod dostatkiem![]()
![]()
![]()
Aneczko bardzo byśmy chcieli i na pewno Was nawiedzimy ale... no właśnie nasza najkochańsza sucz nas zaskoczyła na nieco dłużej... Już w styczniu pisałam , że ma cieczkę... ale to była tylko gra wstępna... Teraz to ona ma cieczkę jak stara... i dopiero 5 dzień . Jak ona takie numery robi to nie wiem kiedy się to skończy... Co prawda wet mówi , że teraz to będzie normalnie ale ja już sama nie wiem... No trochę mnie Othalska ogłupiła
właścicielka Florka napisał(a): Chyba będziemy musieli się umówić na jakąś nadmorską sesję![]()
![]()
![]()
MartaR napisał(a):właścicielka Florka napisał(a): Chyba będziemy musieli się umówić na jakąś nadmorską sesję![]()
![]()
![]()
Jesteśmy wszystkimi łapami za a nawet za![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości