No to myślę, że jutro będziecie miały Opakowalismy z TŻtem tak dokładnie jak się dało, więc myślę że nic paczce się nie stanie (sznurek, taśma, strecz i taśma ) - ostrzegam tylko, 3 worki są w jednej, więc to jest 36kg
Cysia rośnie jak na drożdżach - 4 m-ce Obrazek został zmniejszony. i jej mama, która często ma swej niepokornej córki po dziurki w nosie Obrazek został zmniejszony.
Gratulacje dla Cysi rośnie godna następczyni Bardzo żałujemy, że znowu nie udało nam się spotkać, ale mieliśmy "upartych" gości, którzy tak jak przewidywałam zostali do niedzieli. Neor tradycyjnie wszystkich dokładnie obszczekał , żeby wiedzieli na czyim podwórku się znajdują, a potem już zachowywał się jak na berneńczyka przystało- łagodny baranek.Teraz przechodzimy etap pogardy do suchej karmy. Jestem cierpliwa,zmieniliśmy smak i zobaczymy jak sytuacja się rozwinie
Nasze dziewczyny na porannym spacerku Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Junonka - 47 dzień ciąży Obrazek został zmniejszony.