marchewkowa przekąska

potem trening

i mała przerwa na analizę sytuacji

potem to już zasłużone lenistwo...

i zabawa piłeczką

Jest i czas na zabawę z nowym kumplem

... który ma mnie troszkę podszkolić, gdy pan nie ma czasu

Moderator: Apcik
Elmo napisał(a):Mega słodziak![]()
No no, widzę, że mamy bardzo szkolonego braciszka. Po takich treningach bokserskich nikt mu nie podskoczySwoją drogą mogłby czegoś poduczyć Etapa, bo moja krówka nie potrafi się obronić. Chociaż może bardziej nie chce. W końcu od czego jest Pańcia
Pozdrowienia od starszego Majowego
zadra napisał(a):No właśnie - gabaryty. W Goleniowie też jest nakaz, ale ja go łamię świadomie. I jak dadzą mi mandat, do sądu pójdę:-) Uchwała gminy mówi o wszystkich psach i nie różnicuje, czy obowiązek posiadania kagańca dotyczy psów małych, czy dużych. A tylko nas się czepiają. Jak równość to równość. Przecież wiadomo, że taki łysy czy bern, to prędzej ogon podkuli, niż na kogoś się rzuci. Większego zagrożenia spodziewam się niestety ze strony wszystkich tych małych i niewinnie wyglądających stworów. OK - rozumiem, że widok większego psa bardziej kogoś może zaniepokoić. Ale nie rozumiem podejścia np. służb mundurowych do tematu. Sorry za offa, ale musiałam się wygadać.
właścicielka Florka napisał(a):Tak sobie myślę, ... jak to dobrze, że mieszkamy w "lesie"![]()
Nie będziemy mieć zbyt wielu okazji do używania dodatkowych sprzętów.
Mam zamiar kupić jakiś kantarek lub kaganiec... co polecacie drodzy posiadacze bernusiów![]()
Florkowi przyda się taki kantarek, w końcu będzie wyglądał groźnie
![]()
![]()
Póki co nie wyobrażam sobie Florka w kagańcu,![]()
Nasza Diana(owczarek niemiecki) chodziła zawsze w kagańcu, praktycznie sama go zakładała![]()
Flori dziękuje za komplementy![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości