Rysia napisał(a):Justynko rewelacyjne są "maluchy" chyba lepsze określenie to niedźwiadki![]()
oglądając galerię najchętniej skusiłabym się na jednego......ach ten Fendi
Krzysia Fendi cały czas do wzięcia, a do tego wygląda jak brat bliźniak Kędziorka

Rysia napisał(a):Justynko rewelacyjne są "maluchy" chyba lepsze określenie to niedźwiadki![]()
oglądając galerię najchętniej skusiłabym się na jednego......ach ten Fendi
nugatika napisał(a):to jeszcze ja!!! jeszcze ja poproszę o jedną przesyłkę!!!![]()
![]()
Mnie zadowoli po prostu wesoła szczęśliwa tricolorowa psia mordka![]()
Justyna.Sz napisał(a):Krzysia Fendi cały czas do wzięcia, a do tego wygląda jak brat bliźniak Kędziorka
Rysia napisał(a):Justyna.Sz napisał(a):Krzysia Fendi cały czas do wzięcia, a do tego wygląda jak brat bliźniak Kędziorka
Jak Justynko mi powiesz że Fendi jeszcze z charakteru taki Kędziorkowaty jest to chyba całkowicie oszaleję na jego punkcie![]()
Mężowi pewna równowaga by się przydała, same babki i kolejna w drodze.... chłopak dobrze by mu zrobił
![]()
![]()
chyba muszę przemyśleć jakąś strategię
meggy napisał(a):Justynka wyrosły pieknie ! Zielony ma to cos!!![]()
![]()
gratuluje :)
Rysia napisał(a):Justyna.Sz napisał(a):Krzysia Fendi cały czas do wzięcia, a do tego wygląda jak brat bliźniak Kędziorka
Jak Justynko mi powiesz że Fendi jeszcze z charakteru taki Kędziorkowaty jest to chyba całkowicie oszaleję na jego punkcie![]()
Mężowi pewna równowaga by się przydała, same babki i kolejna w drodze.... chłopak dobrze by mu zrobił
![]()
![]()
chyba muszę przemyśleć jakąś strategię
Justyna.Sz napisał(a):Krzysia, Fendi jest strasznie nastawiony na człowieka, Kedzior też taka była, tylko sto razy bardziej rozmownaA dla Was wielkie gratulacje! Zanosi się na to, że Twój mąż będzie babskim królem
Rysia napisał(a):Narobiłam tylko zamieszania .... w końcu to strona cudnych Bakotinek![]()
Beatko dziękuję, i proszę lepiej się pochwal które cudo trafia do Was
BeatkaBen napisał(a):Rysia napisał(a):Narobiłam tylko zamieszania .... w końcu to strona cudnych Bakotinek![]()
Beatko dziękuję, i proszę lepiej się pochwal które cudo trafia do Was
Oj tam, oj tam Justynka pewnie na nas nie na krzyczy
Rysia napisał(a):Beatko gratuluję Ci cudownego wyboru, malec jest boski - jak każdy Bakotinek![]()
![]()
Benio będzie zadowolony z towarzystwa przyrodniego braciszka, a Coby pewnie będzie wpatrzony w starszego brata jak w obrazek![]()
.....trochę Ci zazdroszczę, ale co się odwlecze to nie uciecze
![]()
Farida mnie nie trzeba kusić, Fendi skradł mi już serduszkotylko co zrobić z mężem
aga.s napisał(a):Fendi patrzy na mnie i mówi weź mnie proszę ,będziemy z babcią chodzić na spacerki![]()
Oj ,czaruś z niego jest niesamowity
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość