Moderator: Aga-2
kreska napisał(a):a jesli ktos juz sie zdecyduje zglosic to przy okazji mozna zaliczyc klubowke![]()
pozdr
Na pewno jest klubówka berneńczyków?? Widziałam tylko molosów![]()
Nam się sędzia Muthsam podoba więc jedną suczkę na pewno zgłosimy, a czy jeszcze jakieś inne berny, to jeszcze myślimy, może weterana Orsika
Renata.P napisał(a):Mógłby ktoś podać ile kosztuje zgłoszenie psa w pierwszym,w drugim i trzecim terminie?
backstage napisał(a):Bobik, czy to znaczy, że spotkamy się w Salzburgu?Super
katty napisał(a):jeśli chodzi o noclegi to na tej stronie można znaleźć http://www.pensionhotel.pl/hotel-salzbu ... 21110.html .Austriacy są bardzo mili , ja co roku jeżdzę do Austrrii do Tyrolu ,ponieważ jest tam Światowe Centrum Hodowli Koni ,które ja posiadam i powiem ,że za 22 euro to zawsze znajduje nocleg ze śniadaniem w bardzo przytulnym pensjonacie,więc ceny w Austrii są ok.
Anirysova napisał(a):Ale czy zabierasz ze sobą psa? Niestety wiele pensjonatów nie przyjmuje z psami.
Ja już w listopadzie rezerwowałam hotel; cena za pokój niewysoka, ale za jednego psa biorą 10 EUR opłaty.
Zuzanda napisał(a):to prawie tyle co w Polsce .![]()
Ja rezerwując nocleg w Rzeszowie doplate do psa mam 50 zl![]()
![]()
Zuzanda napisał(a):to prawie tyle co w Polsce .![]()
Ja rezerwując nocleg w Rzeszowie doplate do psa mam 50 zl![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość