przez BoBer » 2011-07-20, 22:15
Ben… problem w tym, że np. w ZKwP sędzia nie może oceniać swoich psów…,
hodowca nie może zrobić przeglądu miotu szczeniąt w swojej własnej hodowli nawet
jeśli ma takie uprawnienia…, itp…
Co powiesz o E.Ś., która robi prześwietlenia kwalifikacyjne swoich psów… i psów,
które pochodzą z jej hodowli…, selekcjonuje i wysyła je do odczytu, do Wrocławia…
po czym szumnie ogłasza „u mnie wszystko jest HD-A ED 0 i OCD 0…”, takie to groteskowe, nieprawda…?
Dla tego DINO zostanie prześwietlony przez E.Ś… (potwierdzam, że chętnie przyjadę w najbliższą sobotę,
a sam Dino raczej nie sprawia wrażenia chorego i słabego psa…), a E.Ś. przyjedzie do W-wy…
prześwietli THRIDĘ THORES (za koleżankami raczej się nie będzie chować… i w razie czego sama
zdecyduje się prześwietlać, nie czekając na nie…, bo po co mieć na własne życzenie etykietę oszusta…);
jeśli będą różnice w wynikach to proponuję porównać foty obecne z poprzednimi, a jeśli będą różnice antropologiczne to pewnie znajdzie się ktoś kto oceni skąd one się wzięły…
W przypadku kiedy E.Ś. nie przyjedzie…, sprawa będzie jasna…
E.Ś. możesz robić zdjęcia RTG aby postawić diagnozę… ale przypadkach kwalifikacji hodowlanej
własnych psów są one mocno wątpliwe… bo sędzia nie orzeka w swojej sprawie i nie sprawuje pieczy
nad magazynem dowodów…,
a co do informacji, które podajesz na stronie to informuję Ciebie po raz kolejny, że wynik badań łokci
u TONSO wynosi ED2…
E.Ś. ja nie jestem salonowcem przez „ę”… , a Ty nie jesteś wzorem etyki…
więc dla pozostajesz weterynarzem… To chyba też poprawnie…?
Aga-2 żebyś wiedziała…, biedna Elektra…, u veta nie była…
ale za to w Bułgarii była…
Barbapapa może i masz rację… nie wiem? Ty optujesz za taką metodą, znam takich co robią odwrotnie…,
a podczas wyborów nie sprawdza się żadna z nich…
Nie wiem czym to jest powodowane… może stosowanym typem dokumentu np. test…,
może forma odpowiedzi decyduje np. opis…, może reguły ustalane są wcześniej… nie wiem…
Anitax daruj sobie…, czy nie ma więcej hodowców entli…?
Pozdrawiam
Wasz BoBer