Witam

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Witam

Postprzez Sara* » 2012-02-12, 13:39

Nazywam się Sara , mieszkam pod Belskiem
Sara*

Ostrzeżeń: 0
psy: DINO PORTOS TOSIU DWUKROPEK DARCY RETT SCARLETT

Re: Witam

Postprzez Barbel » 2012-02-12, 14:29

Witaj! Może coś więcej o sobie?
Barbel
Moderator

psy: Barnaba (*),

Postprzez Sara* » 2012-02-12, 15:19

Dużo mogłabym napisać, ale nie wiem czy chcecie mnie wysłuchać. Mam Dina - Berneński Pies Pasterski, Tosia - bokserka, Portosa - kundelka. Do niedawna miałam jeszcze Dwukropka, Scarlett O'Harę Buttler, Retta Buttlera, Mr. Darcy'ego i Sarę. To Dzieci Dina i Cudnej (BPP), których poród miałam szczęście odbierać 1,5 roku temu. W moim łóżku. W mojej sypialni. Sara umarła w zeszłym tygodniu , miała chłoniaka. Scarlett usiłuję odzyskać z fundacji pasterze, gdzie jest nieszczęśliwa i bezprawnie przetrzymywana. Pozostałe Dzieci, Dwukropek, Rett Buttler i Mr. Darcy mają znalezione przez Pasterzy nowe domy. Myślę, że to dobre domy. Tak musi być dla ich dobra. Ale nie dla dobra Scarlett. Na każdym zdjęciu jest smutna. Chcę ją zabrać z powrotem do domu. Ale Pasterze, co jest dla mnie niezrozumiałe - nie chcą mi jej oddać.
Sara*

psy: DINO PORTOS TOSIU DWUKROPEK DARCY RETT SCARLETT

Postprzez kreska » 2012-02-19, 19:12

Sara* napisał(a):Dużo mogłabym napisać, ale nie wiem czy chcecie mnie wysłuchać. Mam Dina - Berneński Pies Pasterski, Tosia - bokserka, Portosa - kundelka. Do niedawna miałam jeszcze Dwukropka, Scarlett O'Harę Buttler, Retta Buttlera, Mr. Darcy'ego i Sarę. To Dzieci Dina i Cudnej (BPP), których poród miałam szczęście odbierać 1,5 roku temu. W moim łóżku. W mojej sypialni. Sara umarła w zeszłym tygodniu , miała chłoniaka. Scarlett usiłuję odzyskać z fundacji pasterze, gdzie jest nieszczęśliwa i bezprawnie przetrzymywana. Pozostałe Dzieci, Dwukropek, Rett Buttler i Mr. Darcy mają znalezione przez Pasterzy nowe domy. Myślę, że to dobre domy. Tak musi być dla ich dobra. Ale nie dla dobra Scarlett. Na każdym zdjęciu jest smutna. Chcę ją zabrać z powrotem do domu. Ale Pasterze, co jest dla mnie niezrozumiałe - nie chcą mi jej oddać.

Witaj,
gdybys potrzebowala pomocy, pisz...ja odzyskalam psa , wiec i Tobie sie uda <okok> a ja i jeszcze grupka osob napewno Ci w tym pomorze jesli tylko jestes wstanie zapewnic swoim psim przyjaciela milosc i odpowiednie warunki <okok>

pozdr
kreska

psy: Fibi,Bibi,Balu,Lila,Lilawati, Solo i Łatka(*)
Hodowla: SOULBERN

Postprzez daria » 2012-02-19, 19:27

witaj,mam nadzieję że uda Ci się odzyskać sunię
daria

psy: Cometa Balticanis (Birma)

Postprzez Sara* » 2012-02-20, 02:39

Kocham je, są moim życiem
Sara*