przez fado11 » 2012-01-16, 23:36
Dziękuję za miłe słowa i rady. Niestety bez pomocy żaby nie udało mi się zamieścić zdjęć-pokazuje się komunikat, że format nie jest wspierany chociaż są w jpeg. Kusi mnie by zamieścić zdjęcia Tenorka, chociaż już go z nami nie ma, ale tak naprawdę to z jego powodu tutaj jestem. Pomyslałam, że może byłoby mi łatwiej przejść przez jego chorobę i odejście, gdybym mogła "porozmawiać" z takimi "świrami" jak ja. Poza tym miło mi chociaż poczytać o innych bernusiach i pooglądać ich zdjęcia bo ciągle tęsknię za swoim ukochanym, niezapomnianym i najcudowniejszym na świecie. Oczywiście strasznie chciałabym mieć znowu berneńczyka, ale po tym co przeszliśmy bałam się biorąc pod uwagę smutną statystykę, a poza tym obawiam się , że żaden nie wytrzymałby porównania z Tenorkiem. Tym sposobem znalazł sie u nas "mały" łysy szwajcarek. Mam też pytanie odnośnie innych sierściuchów. Czy pomimo, że nie jest to portal miłośników kotów, zamieszczenie zdjęcia (od czasu do czasu) kotowatego nie będzie źle widziane?