Może teraz uda mi się pochwalić psiurkami.

Obrazek został zmniejszony.
Induś ma nieskończone pokłady cierpliwości

Nasz piegusek

aga.s napisał(a):Z tym dwunogiem nie od razu było łatwo ,ale z czasem udało się go wytresować .Szkoda ,ze na razie nie możemy chodzić na długie spacery ,ale Indii skaleczył sobie łapę i musi ją oszczędzać.Niestety kąpiele w rzece też muszą poczekać,a pogoda jest wymarzona.
Dziś ważyłyśmy się z Basanti i nasza dziewczynka waży 26,5 kg i jest tylko 1,5 kg lżejsza od brata-Nergala.
Mam nadzieję ,że nie obrazi się za zdradzenie jej tajemnicy.
W tym wieku wagi się chyba jeszce nie ukrywa ?![]()
![]()
Pozdrawiamy
julka213 napisał(a):Ale masz fajnego kolegęW kupie raźniej, może mi też by takiego sprawili
![]()
Borys
marieanne napisał(a):
Bohun 30kg..... masakrajak mi wlezie na kolana, to ani w jedną, ani w drugą się ruszyc...
aga.s napisał(a):marieanne napisał(a):
Bohun 30kg..... masakrajak mi wlezie na kolana, to ani w jedną, ani w drugą się ruszyc...
Wczoraj zważyłam Basanti i w wieku 6 m i 11 dni waży 31,5 kg .Jest ,to chyba efekt naszego wyjazdu na wczasy i dokarmiania przez opiekunów .Oczywiście ciągle wydaje się jej ,ze jest malutkim szczeniaczkiem i zmieści się na kolankach.Przed chwilą oba nasze psiaczki postanowiły się do mnie poprzytulać .Basanti jako wielki pieszczoch i zazdrośnik za wszelką cenę starała się być pierwsza na kolanach.W efekcie tego przez sporą część czasu była na mojej lub Indiego głowie .
Marieanne jak dobrze pamiętam ,to od jutra będziesz miała u siebie kolejnego maluszka .SUPERNa pewno będzie bardzo wesoło.
A tutaj najnowsze zdjęcia naszych psiaków.
Wykąpany w rzece pies ,to szczęśliwy pies - BASANTI
INDII - nasza siwiejąca mordka
I BASUNIA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości