Forumową, jak będzie w domku wtedy się pochwalimy. Nie chcemy zapeszać :) Co do myślenia, to teraz zastanawiamy się gdzie co będzie i co jeszcze trzeba zrobić żeby się przygotować do przyjęcia.
witam dopiero doczytalam,wja jestem z Doluj wiec blisko Dobrej:)Jestem szczesliwa posiadaczka Bernenki Sary-Nemesis Szumiaca Knieja,jak jakies pytanka czy podpowiedzi chetnie podpowiem i porozmawiam bo o mojej kochanej dziewczynce to ja moge caLy czas mowic:) Jestem bernozakrecona przyznaje to bardzo przyjemne uczucie,pozdrawiam Agnieszka
Miałem się nie chwalić do odbioru, ale co tam... Nasz berneńczyk to Zorro z Astrolabium :) http://astrolabium.com.pl/index.php?pid=8&g_gid=49 odbieramy 15 sierpnia, czyli za 3 tygodnie. Nie możemy się już doczekać, ale trzeba wykazać się cierpliwością.
Zorro to misiek mający wielu wielbicieli jest bardzo sympatycznym bernusiem bardzo lubiącym wodę. Nie wiem jak tatko, ale mama i dziadek Spartek uwielbiają pływać.
Dzisiejsze zdjęcia są fajne. Zwłaszcza jak Zorro i bracia bawią się Junoną, widać że ona uwielbia te zabawy z małymi. A co do wody to postaramy mu się zapewnić tą przyjemność. Dość blisko mamy jeziora ale muszę znaleźć plażę na której mogą przebywać psy
Też bardzo sie cieszymy,a szczególnie Babcia Ala z babcią Misią i dziadek Kazik z dziadkiem Spartkiem vel preziem .Od razu mówię żeby nie było zaskoczenia .Dziadkowi Spartkowi 10 roczek leci i pływa jak ryba dlatego każdy akwen wodny nawet kałuża pewnie bedzie mile widziany
Będzie ciężko. Połowa rodziny wyjechała, ta bardziej kumata fotograficznie i administrująca stronkę. Jeśli uda mi się coś sensownego zrobić to mogę wstawić tylko na forum.