Justyna.Sz napisał(a):Widać, że Haidi świetnie się zaaklimatyzowała i że jest "oczkiem w głowie" Michała Śliczna sunia i jaka pilna uczennica- pozycja wystawowa opanowana
Haidi też się dobrze zaaklimatyzowała ale mieszka w Krakowie Pozdrawiamy
Dziś skończyłam 3 miesiące ,już jestem po wszystkich szczepieniach,dużo rozrabiam i gryzę co tylko się da,u weterynarza nawet nie pisłam ważę już 14 kilo
Obrazek został zmniejszony. TO JA-HARIET Obrazek został zmniejszony.A to moja psia rodzina Obrazek został zmniejszony. Pilnuję pana Obrazek został zmniejszony. Trochę mnie szkoli Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Odpoczywamy
JUŻ TROCHĘ UROSŁAM Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.NORKA WYKOPANA POD WYMIAR Obrazek został zmniejszony.Szkoli mały i duży Sizar Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.Michał podziel się Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.Musiałam odpocząć Obrazek został zmniejszony.Z pańcią i pańciem Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.ZAGLĄDAM PRZEZ OKIENKO Obrazek został zmniejszony.PRZYBIJ PIĄTKĘ Obrazek został zmniejszony.
Moja psia rodzinka Obrazek został zmniejszony. Dzisiaj byliśmy z Julą i Agnieszką oraz z ich pieseczkami Gabanką i Basunią na spacerku integracyjnym .Z początku Harietka piszczała i trochę się bała tak dużych koleżanek ale póżniej już było super Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Dziękujemy za wspaniale spędzony czas ,musimy to robić częściej
Już troszeczkę urosłam ,dziś już mam 4 miesiące i prawię ważę 24 kilo Pańcio już nie mówi namnie malutka tylko średniutka -kochaniutka :- Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Pyszne jedzonko-nieoddam nikomu Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. To ja modelka Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Z panem Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony. Na spacerku Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Pozdrawiam wszystkich ale teraz muszę odpocząć