Moderator: Anirysova

)
 ) zbyt wiele przydatnych opisow objawow i rekonwalescencji nie ma
 zbyt wiele przydatnych opisow objawow i rekonwalescencji nie ma    ale chlopak chyba ma sie dobrze
 ale chlopak chyba ma sie dobrze  

![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)
ewazoltowska napisał(a):To teraz szybka rekonwalescencja . Czy tak przypadkiem ktoś nie rzucał jej kamyków do "aportu" ? lub bawil się z nią kopiąc kamienie ? bo wtedy najczęściej są takie wypadki. Kagańca nienawidzę ale bywa koniecznością wydaje mi się że taki plastikowy - lekki chyba nie odparza./kiedys był artykuł na ten temat w Moim psie ,i p. Sumińska w telewizji też propagowała tego typu namordniki.
 co do kaganca to moze przed zjadaniem roznych ''rzeczy'' to taki koszykowy lekki,albo skorzany albo z lekkiego tworzywa,w nim pies moze swobodnie dychac!chociaz z doswiadczenia wlasnego wiem ze bernasie nienawidza kagancow
 co do kaganca to moze przed zjadaniem roznych ''rzeczy'' to taki koszykowy lekki,albo skorzany albo z lekkiego tworzywa,w nim pies moze swobodnie dychac!chociaz z doswiadczenia wlasnego wiem ze bernasie nienawidza kagancow 

,że jest na dobrej drodze, w domku szybciej ozdrowieje /po podaniu ogromnej dawki  m i ł o ś ci .
 ,że jest na dobrej drodze, w domku szybciej ozdrowieje /po podaniu ogromnej dawki  m i ł o ś ci .  

Powrót do - Choroby układu pokarmowego, zatrucia i alergie pokarmowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości