Moderator: Anirysova

. Trzymajcie się ciepło i buziaki dla Noriska
 . Trzymajcie się ciepło i buziaki dla Noriska

i krew powinna być lepsza . A teraz najlepsze - Noris przytył w ciągu dwóch tygodni  TRZY I PÓŁ KILO
 i krew powinna być lepsza . A teraz najlepsze - Noris przytył w ciągu dwóch tygodni  TRZY I PÓŁ KILO   

Tak go wykarmiłam
  Tak go wykarmiłam   Mam nadzieję , że jutro będą wyniki i oczywiście lepsze , niż ostatnie ... chociaż ciut
 Mam nadzieję , że jutro będą wyniki i oczywiście lepsze , niż ostatnie ... chociaż ciut  

super wieści
 super wieści

kreska napisał(a):Macie juz wyniki

Busola napisał(a):kreska napisał(a):Macie juz wyniki
przyłaczam sie do pytania,
Agnieszko, jak Norisek?

bodajże 4,4 , hemoglobina w górę
 bodajże 4,4 , hemoglobina w górę   tylko podobno mocznik nie ciekawie , ale wracamy do venteru i mam nadzieje , że będzie lepiej . Neska mniala mi przesłać wyniki , ale chyba zapomniała . Nie dziwię się i nie chcę na razie zawracać jej głowy ,bo gdy dzwoniłam w piątek , to mówiła mi , że ich zalało i właśnie była w trakcie sprzątania .Noris teraz gorzej je , ale myślę , że dlatego , że jest tak gorąco . No oczywiście nie daruję mu i musi swoje zjeść
  tylko podobno mocznik nie ciekawie , ale wracamy do venteru i mam nadzieje , że będzie lepiej . Neska mniala mi przesłać wyniki , ale chyba zapomniała . Nie dziwię się i nie chcę na razie zawracać jej głowy ,bo gdy dzwoniłam w piątek , to mówiła mi , że ich zalało i właśnie była w trakcie sprzątania .Noris teraz gorzej je , ale myślę , że dlatego , że jest tak gorąco . No oczywiście nie daruję mu i musi swoje zjeść   Wieczorem ma większą ochotę na jedzenie .
 Wieczorem ma większą ochotę na jedzenie .
Powrót do - Choroby układu moczowego i układu wydalniczego (np. nerki, tarczka), gruczoły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości