Moderator: Anirysova

) , więc kot nie zastanawiając się zaczął sobie zajadać swój przysmak
  ) , więc kot nie zastanawiając się zaczął sobie zajadać swój przysmak   Szkoda ,że nie było komu zrobić zdjęcia ... świetna by była fotka
  Szkoda ,że nie było komu zrobić zdjęcia ... świetna by była fotka   .I tak sobie żyjemy - ciesząc się każdym dniem...Dzisiaj trochę popracowałam w ogrodzie , Noris nie opuszczał mnie na krok ... jakby bał się , że go zostawię .Jak podłączę mu kroplówkę , jest grzeczny - ale muszę przy nim siedzieć  , on wtedy kładzie głowę na moje kolano i sobie drzemie... jest taki kochany . Gdy nie chciał jeść , powiedziałam do niego ze smutkiem  ,że już nie mam siły - on postawił uszy spojrzał mi w oczy i zaczął mi lizać ręce ... Jak mogłabym się nim nie opiekować ,teraz jestem pewna - te psy mają duszę .
 .I tak sobie żyjemy - ciesząc się każdym dniem...Dzisiaj trochę popracowałam w ogrodzie , Noris nie opuszczał mnie na krok ... jakby bał się , że go zostawię .Jak podłączę mu kroplówkę , jest grzeczny - ale muszę przy nim siedzieć  , on wtedy kładzie głowę na moje kolano i sobie drzemie... jest taki kochany . Gdy nie chciał jeść , powiedziałam do niego ze smutkiem  ,że już nie mam siły - on postawił uszy spojrzał mi w oczy i zaczął mi lizać ręce ... Jak mogłabym się nim nie opiekować ,teraz jestem pewna - te psy mają duszę .

Trzymamy za Was kciuki nieustannie!
 Trzymamy za Was kciuki nieustannie!

) . Znowu wracaliśmy pełni nadziei i w wyśmienitych humorach  , dopóki nie dotarły wyniki ... hemoglobina jeszcze gorsza   1,8 , mocznik trochę spadł 229 , kreatynina na tym samym miej więcej poziomie  5,8 .Bardzo mnie martwi ta anemia . Pani Neska powiedziała , że pewnie potrzebna będzie transfuzja  , ale ja nie wiem , czy to ma sens ? Pewnie jak Ona powie ,że ma - to tak jest .Znowu troszkę się podłamałam , bo w sumie po Norisie widzę poprawę ,a tu znowu szok... Nawet przytył ponad kilogram
  ) . Znowu wracaliśmy pełni nadziei i w wyśmienitych humorach  , dopóki nie dotarły wyniki ... hemoglobina jeszcze gorsza   1,8 , mocznik trochę spadł 229 , kreatynina na tym samym miej więcej poziomie  5,8 .Bardzo mnie martwi ta anemia . Pani Neska powiedziała , że pewnie potrzebna będzie transfuzja  , ale ja nie wiem , czy to ma sens ? Pewnie jak Ona powie ,że ma - to tak jest .Znowu troszkę się podłamałam , bo w sumie po Norisie widzę poprawę ,a tu znowu szok... Nawet przytył ponad kilogram   

ja wierze w opinie prof.Lechowskiego, ktory powiedzial mi ze czasem trzeba odsunąć interpretacje wynikow na "bok" i wziąć pod uwage ogolna, naoczna kondycje psa
 ja wierze w opinie prof.Lechowskiego, ktory powiedzial mi ze czasem trzeba odsunąć interpretacje wynikow na "bok" i wziąć pod uwage ogolna, naoczna kondycje psa  jesli u Noriska widac poprawe kondycji to zapomnij na chwile o wynikach
 jesli u Noriska widac poprawe kondycji to zapomnij na chwile o wynikach  
  A jakby byla potrzebna krew to pisz Lata i Fibi chetnie sie przysłużą
 A jakby byla potrzebna krew to pisz Lata i Fibi chetnie sie przysłużą  

Powrót do - Choroby układu moczowego i układu wydalniczego (np. nerki, tarczka), gruczoły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości