Moderator: Anirysova

nawet potrafi wyrwać za patykiem, co z tego że nie zawsze w dobrą stronę
 nawet potrafi wyrwać za patykiem, co z tego że nie zawsze w dobrą stronę  Psy w dużej mierze polegają na innych zmysłach, wzrok jest dla nich tylko "dodatkiem". Głowa do góry
 Psy w dużej mierze polegają na innych zmysłach, wzrok jest dla nich tylko "dodatkiem". Głowa do góry 

Trzymamy kciuki żeby się Dracusiowi polepszyło.
  Trzymamy kciuki żeby się Dracusiowi polepszyło.
Draco napisał(a):Tak mi się smutno zrobiło, że taki czas dziadkowy go zastał. Taka moja refleksja.

Buziaki dla Was obojga
  Buziaki dla Was obojga  

Jest oczywiście najkochańszy i najgrzeczniejszy na świecie
 Jest oczywiście najkochańszy i najgrzeczniejszy na świecie   Ze wzrokiem lepiej już nie będzie, ale i tak sobie radzi. Dziękuję za wsparcie, mizianki przekazane
  Ze wzrokiem lepiej już nie będzie, ale i tak sobie radzi. Dziękuję za wsparcie, mizianki przekazane  Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.

Aga-2 napisał(a):Wiecie, tak czytam ten wątek i normalnie... nie wierzę. Przecież Wy nie piszecie o starych psach, tylko o takich, które mają po 6 - 7 lat. To straszne co się stało z naszą rasą.

Aga-2 napisał(a):Wiecie, tak czytam ten wątek i normalnie... nie wierzę. Przecież Wy nie piszecie o starych psach, tylko o takich, które mają po 6 - 7 lat. To straszne co się stało z naszą rasą.

Aga-2 napisał(a):Wiecie, tak czytam ten wątek i normalnie... nie wierzę. Przecież Wy nie piszecie o starych psach...

My Was również mocno pozdrawiamy i mam nadzieję, że i przed Wami i przed nami jeszcze dużo tych miłych, spokojnych chwil z naszymi seniorami.Damy radę, nie?
  My Was również mocno pozdrawiamy i mam nadzieję, że i przed Wami i przed nami jeszcze dużo tych miłych, spokojnych chwil z naszymi seniorami.Damy radę, nie?  
 Sama mam w domu weterana więc wiem jak to jest.Czasami ogromne czułe  wspólne przytulańsko podnosi na duchu nas oboje i daje siły i werwę do życia czego i wam Gosiu  Agnieszko z całego serca życzę.
 Sama mam w domu weterana więc wiem jak to jest.Czasami ogromne czułe  wspólne przytulańsko podnosi na duchu nas oboje i daje siły i werwę do życia czego i wam Gosiu  Agnieszko z całego serca życzę.

Powrót do - Schorzenia oczu, uszu, nosa i zębów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość