Moderator: Anirysova

Podobno trzepanie uszami nie świadczy o stanie zapalnym uszu.Nera tez trzepie i byłam u weta,który stwierdzil,że nic jej nie jest i trzepie,bo lubi
 Podobno trzepanie uszami nie świadczy o stanie zapalnym uszu.Nera tez trzepie i byłam u weta,który stwierdzil,że nic jej nie jest i trzepie,bo lubi 

, jak bylismuy szczepić na wscieklizne o wet obejrzal i stwierdził ze nic sie nie dzieje, uszy czyste z góry troszkę przeczyscił ale Credo nadal tak potrzebuje głową, bolesne nie sa bo sprawdzałam, może w powietrzu cos krązy i wpada do ucha i ich to jakoś łechocze? hmmm
 , jak bylismuy szczepić na wscieklizne o wet obejrzal i stwierdził ze nic sie nie dzieje, uszy czyste z góry troszkę przeczyscił ale Credo nadal tak potrzebuje głową, bolesne nie sa bo sprawdzałam, może w powietrzu cos krązy i wpada do ucha i ich to jakoś łechocze? hmmm

oj te nasze psiaki, Dino kuruj sie
  oj te nasze psiaki, Dino kuruj sie

To pewnie przez tę pogodę-pies 'rozgrzany"-napił się zimnej wody i starczy
 To pewnie przez tę pogodę-pies 'rozgrzany"-napił się zimnej wody i starczy  Różnice temperatur są wredne i dla ludzi i dla zwierząt
 Różnice temperatur są wredne i dla ludzi i dla zwierząt 

a może i gdzieś potajemnie jakieś piwko sobie golnął
 a może i gdzieś potajemnie jakieś piwko sobie golnął  
  okazało się,że zagościły u pana drożdżaki,może ktoś spotkał się z tym świństwem i powie mi coś więcej na ten temat.W tej kwestii jestem całkowity ciemnogród
 okazało się,że zagościły u pana drożdżaki,może ktoś spotkał się z tym świństwem i powie mi coś więcej na ten temat.W tej kwestii jestem całkowity ciemnogród 

Barb napisał(a):Jedni mówią: czyścić uszy częściej; inni, aby robić to jak najrzadziej. Co wy na to?
 Ja swoim psom tylko co jakiś czas kontroluje uszy, ale jeszcze nigdy nie musiałam ich nawet czyścić.
  Ja swoim psom tylko co jakiś czas kontroluje uszy, ale jeszcze nigdy nie musiałam ich nawet czyścić. Barb napisał(a): Czasami zastanawiam się co zrobić, gdy jesteśmy w pobliżu wody, gdyż nasze "maleństwo" uwielbia pływać i nurkować. Nie wierzę jednak w stwierdzenie, że to jest jedyna przyczyna usznych przypadłości.
 a problemów z uszami nie uniknął...
  a problemów z uszami nie uniknął... 

Powrót do - Schorzenia oczu, uszu, nosa i zębów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość