Nie mam pojecia skąd się to =#$%^& wzięło, nic o tym nie wiem, nie miałam z tym do czynienia.
Wygląda to tak jakby wewnątrz zwisającej części małżowiny był płyn (krew), ucho jest ciężkie i ciepłe
Konsultowałam sie telefonicznie z wetem, twierdzi że należy to zoperować, ale nie natychmiast a po około 10 dniach (ponoć w takim stanie jest większe ryzyko stanu zapalnego). na razie zalecił zimn okłady, hmm

Czy ktoś miał z tym do czynienia?

)grzebania przy uszach, więc zdecydował, że uleczymy go raz a dobrze. Bisz miał ogolone ucho i wyglądała jak półskin.
 )grzebania przy uszach, więc zdecydował, że uleczymy go raz a dobrze. Bisz miał ogolone ucho i wyglądała jak półskin. 
 Więcej się nam to już nie przytrafiło
 Więcej się nam to już nie przytrafiło 

Miejmy nadzieję, że nie ewoluował w arbuza
 Miejmy nadzieję, że nie ewoluował w arbuza 
 A czy ucho jest wrażliwe na dotyk, czy Bisz nim chlapocze i czy wg Ciebie go boli? - bo jeżeli tak to na pewno są objawy zakażenia i tak czy siak trzeba włączyć antybiotyk przed kolejnym zabiegiem, żeby nie doszło do ogólnoustrojowego zakażenia.
  A czy ucho jest wrażliwe na dotyk, czy Bisz nim chlapocze i czy wg Ciebie go boli? - bo jeżeli tak to na pewno są objawy zakażenia i tak czy siak trzeba włączyć antybiotyk przed kolejnym zabiegiem, żeby nie doszło do ogólnoustrojowego zakażenia.