Moderator: Anirysova

Szczęśliwie kości rzadko dostają.No i te skaleczenia nie są tak głębokie.Z tego co piszesz Dinuś skaleczył się dość mocno
 Szczęśliwie kości rzadko dostają.No i te skaleczenia nie są tak głębokie.Z tego co piszesz Dinuś skaleczył się dość mocno  Mnie się wydaje,że zagoi się szybko i bez komplikacji.Tym bardziej,że dostał antybiotyk,więc osłone ma.Nie martw się na pewno będzie dobrze
 Mnie się wydaje,że zagoi się szybko i bez komplikacji.Tym bardziej,że dostał antybiotyk,więc osłone ma.Nie martw się na pewno będzie dobrze  Zęba nie straci na pewno.Tak sobie myślę,że może nie powinien gryżć nic twardego dopóki to dziąsło się nie zagoi (z uwagi na ten ząb)Nic wet. nie wspominał
 Zęba nie straci na pewno.Tak sobie myślę,że może nie powinien gryżć nic twardego dopóki to dziąsło się nie zagoi (z uwagi na ten ząb)Nic wet. nie wspominał  Czochranka dla Dinusia
 Czochranka dla Dinusia 

Ja swoim kości mało daję,bo to dla mnie straszny stres
 Ja swoim kości mało daję,bo to dla mnie straszny stres  Patrzeć nie mogę jak je jedzą.Wydaje mi sie,że zaraz sie zadławią,uduszą,albo jeszcze co innego
 Patrzeć nie mogę jak je jedzą.Wydaje mi sie,że zaraz sie zadławią,uduszą,albo jeszcze co innego  One gryzą,a ja albo w ogóle wychodzę,albo patrzę i mam chęć im wyrwać i wyrzucić
 One gryzą,a ja albo w ogóle wychodzę,albo patrzę i mam chęć im wyrwać i wyrzucić  Tym bardziej,że szczególnie Bora ma małe ząbki i zaraz sie pokaleczy
 Tym bardziej,że szczególnie Bora ma małe ząbki i zaraz sie pokaleczy  Eh,szkoda gadać...z dziećmi łatwiej było
 Eh,szkoda gadać...z dziećmi łatwiej było 

Kurze łapki dajesz surowe czy gotowane
 Kurze łapki dajesz surowe czy gotowane  bo ja narazie gotuję i długą kostkę wyrzucam a resztę drobię na małe do karmy.Może lepiej surową w całości
 bo ja narazie gotuję i długą kostkę wyrzucam a resztę drobię na małe do karmy.Może lepiej surową w całości 

aż miło popatrzeć.
 aż miło popatrzeć.

, trwało to 3 tygodnie, ale u Dinusia to zapewne jak na psie sie zagoiło
 , trwało to 3 tygodnie, ale u Dinusia to zapewne jak na psie sie zagoiło 

Powrót do - Schorzenia oczu, uszu, nosa i zębów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość