). Zastanawiam się czy od razu umawiać się do dr Garncarza? DICORTINEFF został mi jeszcze po tamtej kuracji ale boję się sama podawać. Poczytałam trochę na forum i zastanawiam się czy Optex i świetlik może wystarczy???
 ). Zastanawiam się czy od razu umawiać się do dr Garncarza? DICORTINEFF został mi jeszcze po tamtej kuracji ale boję się sama podawać. Poczytałam trochę na forum i zastanawiam się czy Optex i świetlik może wystarczy??? 
Moderator: Anirysova
 ma parę grudek, a rogówka nie jest zniszczona.  W sumie więc i u jednej i u drugiej na jedno wyszło tyle, że u Asty się na wystawach sporadycznie doczepiali sędziowie do zaczerwienionych oczu, biorąc je za "nieco jasną tęczówkę"
  ma parę grudek, a rogówka nie jest zniszczona.  W sumie więc i u jednej i u drugiej na jedno wyszło tyle, że u Asty się na wystawach sporadycznie doczepiali sędziowie do zaczerwienionych oczu, biorąc je za "nieco jasną tęczówkę"  
  . Spróbuje na razie optex jak  nie pomoże to wybiorę się do weta. Od kiedy mieszkamy już w domu to Kora bez przerwy buszuje w piasku (nie wspomnę już o dołach na całej działce i znaleziskach, które przynosi na taras żeby się pochwalić co znalazła po poprzednich psich gospodarzach
 . Spróbuje na razie optex jak  nie pomoże to wybiorę się do weta. Od kiedy mieszkamy już w domu to Kora bez przerwy buszuje w piasku (nie wspomnę już o dołach na całej działce i znaleziskach, które przynosi na taras żeby się pochwalić co znalazła po poprzednich psich gospodarzach  ), może stąd ten nawrót wirusa. Pozdrawiam
 ), może stąd ten nawrót wirusa. Pozdrawiam
Powrót do - Schorzenia oczu, uszu, nosa i zębów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość