Moderator: Anirysova

Staje swoją łapą na moją stopę , robi to z pełną premedytacją
  Staje swoją łapą na moją stopę , robi to z pełną premedytacją   najpierw obserwuje stopę , żeby nie spudłować i ... chlap - piątka przybita
 najpierw obserwuje stopę , żeby nie spudłować i ... chlap - piątka przybita   Zjadł twaróg , byliśmy na spacerze . Noris nie ma siły , chodzi wolniutko , choć widać jak się stara dotrzymać tępa Pestce . Bardzo schudł , futro ma matowe i bardzo lenieje . Po oczach też widać , że choroba doskwiera coraz bardziej . Tak mi go żal . jest taki smutny , choć wciąż się nie poddaje i ogon wbrew wszystkiemu dość często jest w ruchu .
 Zjadł twaróg , byliśmy na spacerze . Noris nie ma siły , chodzi wolniutko , choć widać jak się stara dotrzymać tępa Pestce . Bardzo schudł , futro ma matowe i bardzo lenieje . Po oczach też widać , że choroba doskwiera coraz bardziej . Tak mi go żal . jest taki smutny , choć wciąż się nie poddaje i ogon wbrew wszystkiemu dość często jest w ruchu .
 ale jak zacznie gasnac badz przy nim i pomoz ...
 ale jak zacznie gasnac badz przy nim i pomoz ...

kreska napisał(a):Dopoki widzisz iskierki w jego oczach to walczcieale jak zacznie gasnac badz przy nim i pomóż ...

Powrót do - Choroby układu moczowego i układu wydalniczego (np. nerki, tarczka), gruczoły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości