Zoładki surowe. Następnym razem dam indycze i nie będę ich kropić olejem, tylko posmaruję blechę, bo sa troszkę tłuste (dla psi pewnie lepsze).
Obrazek został zmniejszony. a teraz w pudełku
Obrazek został zmniejszony.
To teraz Wy sie bawcie w piekarzy. Są nawet chrupiace. Beata
Re: Przysmaki
Napisane: 2013-11-22, 17:32
przez BeatkaBen
Smakowicie wyglądają biorę się za przygotowanie tych psich pyszności (a może nie tylko psich )
Re: Przysmaki
Napisane: 2013-11-22, 17:58
przez Delicja
my robimy podobnie ale nie pieczemy tylko suszymy :) Nastawiamy piekarnik i uchylamy drzwiczki :)
Re: Przysmaki
Napisane: 2013-11-22, 18:06
przez Ziolo11
Nigdy bym tego psu nie dał!!!!
Sam bym zjadł, tak smakowicie wyglądają
Re: Przysmaki
Napisane: 2013-11-22, 21:23
przez kreska
Beta , ja wykladam na kratke wtedy jak dodasz zbyt duzo oleju/oliwy to scieknie i lepiej sie wysuszaja ja dodaje oliwe tylko dlatego ze mi sie lepiej ziola i czosnek rozprowadzaja po zoladkach
Jako niezbyt obeznany z kuchnią (chociaż starałem się stworzyć kiedyś ciasteczka z wątróbki ) zapytam czy te żołądki to drobiowe?