Strona 2 z 2

Re: Przysmaki

PostNapisane: 2013-11-22, 17:02
przez beta68
Zoładki surowe. Następnym razem dam indycze i nie będę ich kropić olejem, tylko posmaruję blechę, bo sa troszkę tłuste (dla psi pewnie lepsze).

obrazek
Obrazek został zmniejszony.
a teraz w pudełku

obrazek
Obrazek został zmniejszony.

To teraz Wy sie bawcie w piekarzy. Są nawet chrupiace. Beata

Re: Przysmaki

PostNapisane: 2013-11-22, 17:32
przez BeatkaBen
Smakowicie wyglądają <mniam> ;) biorę się za przygotowanie tych psich pyszności (a może nie tylko psich :lol: )

Re: Przysmaki

PostNapisane: 2013-11-22, 17:58
przez Delicja
my robimy podobnie ale nie pieczemy tylko suszymy :) Nastawiamy piekarnik i uchylamy drzwiczki :)

Re: Przysmaki

PostNapisane: 2013-11-22, 18:06
przez Ziolo11
Nigdy bym tego psu nie dał!!!!

Sam bym zjadł, tak smakowicie wyglądają :mrgreen:

Re: Przysmaki

PostNapisane: 2013-11-22, 21:23
przez kreska
Beta , ja wykladam na kratke wtedy jak dodasz zbyt duzo oleju/oliwy to scieknie i lepiej sie wysuszaja ;)ja dodaje oliwe tylko dlatego ze mi sie lepiej ziola i czosnek rozprowadzaja po zoladkach <tak>
Jako niezbyt obeznany z kuchnią (chociaż starałem się stworzyć kiedyś ciasteczka z wątróbki ) zapytam czy te żołądki to drobiowe?

drobiowe, kurze :-D

pozdr