Anna Rozalska napisał(a):Dla nas do Podkoy za daleko. Czekamy na spacerek w Skaryszu lub na Polach Mokotowskich.
Ja na 99% ok 13 bede na Polach ale moge i w Skaryszaku bo mam blizej niestety nie bede mogla podjechac do Podkowy bo w niedziele rano jade z "misja specjalna" za Warszawe i niedam rady pokonac tyle km
W niedzielę ok.13 my też w Skaryszaku spacerujemy. Do Podkowy za daleko, Roxa już starsza pani, to nie chce nam się jechać na krótki spacerek, a za długo nie chcemy jej forsować.
Spotkanie w Podkowie jest caly czas aktualne, nawet zeby nie bylo balaganu milla716 zalozyla oddzielny watek Spacerkiem po Podkowie, jak rozumiem Warszawiacy ktorym nie chce sie wyjezdzac poza spotykaja sie w parkach Warszawskich
Witam wszystkich, w ten week-end ma byc ciepło i słonecznie, więc jeśli prognoza się sprawdzi będę w Skaryszewskim z moją Sabuliną ok. godz. 12. Jeśli jest ktoś chętny, żeby dołączyć to byłoby super. Będę ok. 12 przy głównej alejce w okolicy pomnika.
Spacerek w kameralnym gronie bardzo udany. Była kawa i psie szaleństwa. Fela i Sabi najlepsze przyjaciółki. Fela aż wyje z zachwytu na widok Sabi. A oto kilka fotek. WESOŁA GROMADKA FELA I SABI ULUBIONA POZYCJA POCAŁUNKI
Moze ma ktos ochote na zimowy spacerek w Warszawie lub okolicach w ten weekend Jesli znajda sie chetni to ja z przykemnoscia spotkam sie w sobote ok. godz. 13 lub w niedziele w godzinach dowolnych Przydalaby sie jakas zimowa sceneria w galerii