Moderator: Apcik
zadra napisał(a):Gratulacje!!!
MartaR napisał(a):Florek brawo![]()
![]()
Aniu jeszcze wielu lat z Florastym - Piękniastym
właścicielka Florka napisał(a):zadra napisał(a):Gratulacje!!!
Dziękujemy Ewuniu![]()
Czas już najwyższy w końcu się spotkać i potrenować razem![]()
Już się nie mogę doczekać
![]()
Na to liczę najbardziej, bo jest to pies jakiego chciałam, dla mnie jest najwspanialszy
![]()
![]()
zadra napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):zadra napisał(a):Gratulacje!!!
Dziękujemy Ewuniu![]()
![]()
Na to liczę najbardziej, bo jest to pies jakiego chciałam, dla mnie jest najwspanialszy
![]()
![]()
Ogromne wyrzuty sumienia mam, bo do tej pory nam się nie udało. Ale koniec roku szkolnego, to ciągle jakieś przedstawienia, festyny, konkursy itd. I ciągle jakieś ciasta piekę. W ten weekend wyjeżdżamy na wesele aż do Białej Podlaskiej. Ale potem będziemy na miejscu, to się nie odezwę. Jak tego nie zrobię - możesz już dla mnie jakąś karę wymyślaćPoddam się jej bez sprzeciwu!
właścicielka Florka napisał(a):zadra napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):zadra napisał(a):Gratulacje!!!
Dziękujemy Ewuniu![]()
![]()
![]()
![]()
Ogromne wyrzuty sumienia mam, bo do tej pory nam się nie udało. Ale koniec roku szkolnego, to ciągle jakieś przedstawienia, festyny, konkursy itd. I ciągle jakieś ciasta piekę. W ten weekend wyjeżdżamy na wesele aż do Białej Podlaskiej. Ale potem będziemy na miejscu, to się nie odezwę. Jak tego nie zrobię - możesz już dla mnie jakąś karę wymyślaćPoddam się jej bez sprzeciwu!
Ja wszystko rozumiem Ewuniu, do tego wszystkiego pogoda nie dopisływała...
Chłopaki mogłyby po deszczu biegać, ale gorzej z nami
Zrobimy skrócony kurs wystawowy![]()
Oj Ania , Ania Florasty po prostu ma swój rytm , nie trzeba go poganiać to ty się musisz dopasować do niego![]()
![]()
A jak przyjedziemy to Abuchna przegoni chłopaków , zrobi im małą szkołę przetrwania. Wiem co mówię zapytaj Ewę co jej Dexter potrafi zrobić dla Abuszki
![]()
![]()
![]()
![]()
My trenujemy głównie na słoneczku, bo spodziewamy się upału jak rok temu...
Jak już pobalujecie i odpoczniecie to zapraszamy![]()
Kary nie przewiduje, nio chyba że bardzo chcesz odpokutować![]()
...będziesz biegała za opieszałym Florkiem i go poganiała
Może być ?![]()
![]()
![]()
wiki napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):zadra napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):zadra napisał(a):Gratulacje!!!
Dziękujemy Ewuniu![]()
![]()
![]()
![]()
Ja wszystko rozumiem Ewuniu, do tego wszystkiego pogoda nie dopisływała...
Chłopaki mogłyby po deszczu biegać, ale gorzej z nami
Zrobimy skrócony kurs wystawowy![]()
Oj Ania , Ania Florasty po prostu ma swój rytm , nie trzeba go poganiać to ty się musisz dopasować do niego![]()
![]()
A jak przyjedziemy to Abuchna przegoni chłopaków , zrobi im małą szkołę przetrwania. Wiem co mówię zapytaj Ewę co jej Dexter potrafi zrobić dla Abuszki
![]()
![]()
![]()
![]()
My trenujemy głównie na słoneczku, bo spodziewamy się upału jak rok temu...
Jak już pobalujecie i odpoczniecie to zapraszamy![]()
Kary nie przewiduje, nio chyba że bardzo chcesz odpokutować![]()
...będziesz biegała za opieszałym Florkiem i go poganiała
Może być ?![]()
![]()
![]()
Oj Ania , Ania Florasty ma po porostu swój rytm i Ty się musisz dopasować do niego![]()
![]()
![]()
A jak przyjedziemy to Abuszka przegoni chłopaków i urządzi im mały tor przeszkód. Wiem co mówię , zapytaj Ewe , jej Dexter jest w stanie zrobić wiele dla swojej ukochanej
![]()
![]()
Boyowa napisał(a):http://img43.imageshack.us/img43/3664/img5514k.jpg dziecko+berneńczyk - takie obrazki są najpiękniejszePozdrawiamy rodzinkę
właścicielka Florka napisał(a):Floruś i jego wielbicielka(...)
baksak napisał(a):właścicielka Florka napisał(a):Floruś i jego wielbicielka(...)
Chyba powinno być: "Floruś i jedna z jego bardzo licznych wielbicielek"
zadra napisał(a):Dwupak zawsze robi wrażenie:-) Aniu - wystarczy się "dobernić"![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości