Dziś parę(naście..) migawek z popołudnia na podwórku.:
Akrobatyczny bieg za piłką
Obrazek został zmniejszony.Juz ją mam! - Oklaski proszę
Obrazek został zmniejszony.Zamiast oklasków - przypętała się Mała .... znów będzie zabierać piłkę a ja nie będę mogła szybko biegać
Obrazek został zmniejszony.Może oddalę się w jakieś strategiczne miejsce...
Obrazek został zmniejszony.No i polazła za mną... i jeszcze piłkę w krzakach znalazła i się drze nad uszami, brr...
Obrazek został zmniejszony.Trudno, koniec zabawy, ale za to chrupnę trochę soczystej zieleninki
Obrazek został zmniejszony.A na deser smakowite drewienko, mniam
Obrazek został zmniejszony.Pychota, palce (beton) lizać
Obrazek został zmniejszony.-Baaaaabcia!, a Esia je drewienka i ma brudne zomki (ząbki - przyp. autora)Obrazek został zmniejszony.- Nic nie jem - to kłamstwa, plotki i pomówienia. Ja protestuję!
Obrazek został zmniejszony.Nie ma jak u Dziadzi...
Obrazek został zmniejszony.Esiuniu, daaaj piłeczkę...Obrazek został zmniejszony.-Nigdy w życiu...
Obrazek został zmniejszony.Już mnie tu nie ma...
Obrazek został zmniejszony.Esiunia, dogoniłam cięObrazek został zmniejszony.No daaaasz mi piłeczkę?Obrazek został zmniejszony.-Raczej gdzieś zakopię
Obrazek został zmniejszony.Albo schowam w krzaczorach
Obrazek został zmniejszony.I znów znalazłam - hoopa-A ja dostane piłką w łeb
Obrazek został zmniejszony.-Auuuuuuu, niech tylko Pan się odwróci to tez Ci przywalę piłką...
Obrazek został zmniejszony.-Uwaga, ktoś przyjechał!
Tatuuuś!, mogę kirować? (czyt. kierować - przyp. autora)Obrazek został zmniejszony.-Gratulacje Mała, nieźle Ci poszło, tylko dlaczego chciałaś przejechać mój ogon?
Obrazek został zmniejszony.Esiunia, zjemy coś? Chcesz ciasteczko?Obrazek został zmniejszony.Masz jeszcze kawałeczek, proszę...Obrazek został zmniejszony.Baaaabciaaaa!!! Ona żre mój seeeeeer....Obrazek został zmniejszony.-Skarżypyta......jak będziesz znów podjadać z mojej michy to tez wszystkim powiem...
Obrazek został zmniejszony.