„Deva Team”
spodziewamy się drugiego miotu bernusiów.
A oto rodzice:

Obrazek został zmniejszony.
Rodowód szczeniąt:

Obrazek został zmniejszony.

trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
  trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie    Nasz kochany Benio spisał się na medal
  Nasz kochany Benio spisał się na medal  

Rysia napisał(a):Gratulacjetrzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie

iwona80 napisał(a):Beniuś to wspaniały reproduktor. To był jego pierwszy raz a zachował się jakby to robił to codziennie

Rysia napisał(a):Gratulacjetrzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
 bo jeszcze się Benio zbuntuje i sam sobie będzie selekcjonował partnerki
 bo jeszcze się Benio zbuntuje i sam sobie będzie selekcjonował partnerki  A wogóle, to gratuluję babciu Iwonko
  A wogóle, to gratuluję babciu Iwonko  czekałam z niecierpliwością na wieści, o potwierdzonej ciąży, jestem bardzo dumna z mojego Benia, tym bardziej, że to był jego pierwszy raz
 czekałam z niecierpliwością na wieści, o potwierdzonej ciąży, jestem bardzo dumna z mojego Benia, tym bardziej, że to był jego pierwszy raz  
  bez żadnych problemów poszło wszystko gładko, największy stres to był  chyba dla nas ludków
 bez żadnych problemów poszło wszystko gładko, największy stres to był  chyba dla nas ludków  Teraz, to tylko życzyć duzo zdrówka przyszłęj mamusi, i ślicznych szczonków
 Teraz, to tylko życzyć duzo zdrówka przyszłęj mamusi, i ślicznych szczonków 

w postaci malutkich bąbelków......
 w postaci malutkich bąbelków......  

( jeden z nich był olbrzymem ważył 820 g). Pozostała jedenastka ma się wspaniale. Poniżej kilka fotek - chyba nie wszystkie szczeniusie udało mi się przedstawić:
 ( jeden z nich był olbrzymem ważył 820 g). Pozostała jedenastka ma się wspaniale. Poniżej kilka fotek - chyba nie wszystkie szczeniusie udało mi się przedstawić:

dumni jesteśmy z braciszka
   dumni jesteśmy z braciszka   

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość