Zdjęcia śledzików sprawiają, że mi słownictwo ubożeje...

marieanne napisał(a):Milla napisał(a):Już się doczekać nie mogą, byłam, widziałam i słyszałam
i tylko powodują u mnie zielenienie z zazdrości
Cudne rosnące maluchy i babciny zachwyt w oczach... nie wiem co podoba mi się bardziej.
Można się zabrać również - miejsca u nas pod dostatkiem, jedzenia również, napitku na wieczór w piwniczce też ilość wystarczająca.... a śledzio-bąbelki uwielbiają towarzystwo

![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif) )
 )
Milla napisał(a):(...) Ale po pierwsze podejrzewam, że baksak'i upchnęły by mnie już chyba jedynie w bagażniku(...)

baksak napisał(a):Milla napisał(a):(...) Ale po pierwsze podejrzewam, że baksak'i upchnęły by mnie już chyba jedynie w bagażniku(...)
W bagażniku to mamy całkiem niezłą miejscówkę dla Bonity
Ale na dachu są całkiem solidne relingi... W pakiecie też golge na komary...

monarucza napisał(a):Wymiękłam, .... fotki rewelacyjne, bardzo oryginalna sceneria no i soczysta , zieloniutka trawka przed pierwszym koszeniem robi świetne tło trikolorkom. Gratuluję udanego miotu oraz inwencji twórczej podczas fotografowania szczonków :)

BeatkaBen napisał(a):Świetne zdjecia, piękna okolica, szczeniusie bajka. Nie obawiacie się kleszczy u maluszków?, bo w takich trawach to te paskudztwa tylko czyhają na ofiarę?

Zazrdroszczę takiej głuszy, takiej ekipy. A ilość też robi wrażenie. Trzymam kciuki za zdrówko i szczęśliwe domy Śledzików.
 Zazrdroszczę takiej głuszy, takiej ekipy. A ilość też robi wrażenie. Trzymam kciuki za zdrówko i szczęśliwe domy Śledzików. 

będzie miał wesoło - 2 dzieci i 2 troszku szalonych dorosłych, których mamy wielką nadzieję spotkać tu na forum - poza tym nasłaliśmy ich na zachodniopomorską inicjatywę spacerkową (są z okolicy Szczecina), mam nadzieję, że skutecznie!
 będzie miał wesoło - 2 dzieci i 2 troszku szalonych dorosłych, których mamy wielką nadzieję spotkać tu na forum - poza tym nasłaliśmy ich na zachodniopomorską inicjatywę spacerkową (są z okolicy Szczecina), mam nadzieję, że skutecznie!   

Babci wnusio najukochańszy, to chyba było najtrudniejsze pożegnanie...
 Babci wnusio najukochańszy, to chyba było najtrudniejsze pożegnanie...
 Coś czuję, ze będzie zabawa... bedziemy mieć go na oku, bo maluch mieszka w Białymstoku
 Coś czuję, ze będzie zabawa... bedziemy mieć go na oku, bo maluch mieszka w Białymstoku   już za 2 tygodnie spotykamy się w przedszkolu!
 już za 2 tygodnie spotykamy się w przedszkolu!   

otóż - wszyscy ten trening przeżyli, chociaż babcia to ledwo od biegania po schodach z bąblami, które już piórkami nie są... w każdym razie - trenowaliśmy przed ewentualnymi przyszłymi wyprawami w góry
 otóż - wszyscy ten trening przeżyli, chociaż babcia to ledwo od biegania po schodach z bąblami, które już piórkami nie są... w każdym razie - trenowaliśmy przed ewentualnymi przyszłymi wyprawami w góry   

![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif) 

Fotki jak zwykle rewelacyjne, a już te ostatnie to po prostu brak słów
   Fotki jak zwykle rewelacyjne, a już te ostatnie to po prostu brak słów  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość