Alicja i Spartki napisał(a):Pochwalimy się mamy dziś mamy 42 rocznice ślubu.Kuleczka bardzo poważnie potraktowała nasza rocznicę i w prezencie urodziła trzy panienki i dwóch chłopców
. zdiecia póżniej bo padłam.

a to spartkowe maluszki razem
 a to spartkowe maluszki razem

pani sędzinie.w opisie ,,,,,,,,w dobrych proporcjach,doskonałej kondycji,piękna samcza głowa,doskonały mocny zwarty grzbiet,idealnie prosty,doskonale poruszajacy sie.Pani sędzina powiedziała ze szkoda że w weteranach nie ma C.W.C
 pani sędzinie.w opisie ,,,,,,,,w dobrych proporcjach,doskonałej kondycji,piękna samcza głowa,doskonały mocny zwarty grzbiet,idealnie prosty,doskonale poruszajacy sie.Pani sędzina powiedziała ze szkoda że w weteranach nie ma C.W.C  .Szkoda tylko że nie zdąrzyliśmy wystawić Polci.Niestey Kuleczce odeszły wody i musieliśmy wracać do domu.
 .Szkoda tylko że nie zdąrzyliśmy wystawić Polci.Niestey Kuleczce odeszły wody i musieliśmy wracać do domu. 

.Mamusia dba o nie,babcia i dziadek też.Teraz tylko musimy szukać kochajacych domków
 .Mamusia dba o nie,babcia i dziadek też.Teraz tylko musimy szukać kochajacych domków   .
 .

)
 ) za Spartkowo, myślę o Was ciepło, na emeryturze będę pisała dużo i często
  za Spartkowo, myślę o Was ciepło, na emeryturze będę pisała dużo i często  
 . Maluszki też uśmiechają się po Spartkowemu
. Maluszki też uśmiechają się po Spartkowemu   . Dobrych domków życzę
. Dobrych domków życzę 

Lawa /czeka na kochajacy domek./sunia nie wystawowa ,brak brązu na policzku/
 Lawa /czeka na kochajacy domek./sunia nie wystawowa ,brak brązu na policzku/

Lawa ma prześliczny wyraz pysia
 Lawa ma prześliczny wyraz pysia   

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość