czyli... wielka radość która zagości w Waszym domu
 Maluchy słodkie

![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif) na razie wiadomo tylko kto na niego czeka
  na razie wiadomo tylko kto na niego czeka   
  że cieszycie się razem ze mną. Baaardzo niecierpliwie czekam na te zmiany w naszym życiu.
 że cieszycie się razem ze mną. Baaardzo niecierpliwie czekam na te zmiany w naszym życiu. .
 . ) no bo wszystko co związane z psem spadło (szczęśliwie
 ) no bo wszystko co związane z psem spadło (szczęśliwie   ) na mnie.
  ) na mnie. (
 (   

).
 ).  spacery, no cóż
 spacery, no cóż   - najwyżej będą wychodzić we trójkę o 6.00
  - najwyżej będą wychodzić we trójkę o 6.00   i snują plany i deklaracje i nawet mają one sens - jak ich tak słucham. Jak będzie  to się okaże w praniu, ale bardzo komfortowe  (wreszcie) jest dla mnie takie nastawienie rodziny. Fajnie nie
  i snują plany i deklaracje i nawet mają one sens - jak ich tak słucham. Jak będzie  to się okaże w praniu, ale bardzo komfortowe  (wreszcie) jest dla mnie takie nastawienie rodziny. Fajnie nie   
 . Nie wiem, które najpiękniejsze, ja lubię te rozgadane
. Nie wiem, które najpiękniejsze, ja lubię te rozgadane   .
. Poker napisał(a):a toto powyżej to jeszcze nie wiadomo co z tego wyrośnie na razie wiadomo tylko kto na niego czeka

E.Ś. napisał(a):Grażyna, nic się nie martw, są jeszcze dwa psiury wolne. Dostaniecie 3! Po jednym dla każdego :)

Poker napisał(a):(...) a toto powyżej to jeszcze nie wiadomo co z tego wyrośnie(...)
![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif) Nie wiadomo tylko, które z was ma bardziej łobuzerskie iskierki w oczach
 Nie wiadomo tylko, które z was ma bardziej łobuzerskie iskierki w oczach   
 Poker napisał(a):(...) a potem się na mnie obraził że piesio ważniejszy od niego (rozstanie o włos) (...)

Poker napisał(a):(...) Córka z mężem kłócą się o przyszłe RANNEspacery, no cóż
- najwyżej będą wychodzić we trójkę o 6.00
i snują plany i deklaracje i nawet mają one sens - jak ich tak słucham. (...)
![diabełek ]:->](./images/smilies/icon_70.gif)

baksak napisał(a):Wprowadź reglamentację i możliwości zdobywania dodatkowych punktów: odkurzanie 5 pkt., mycie podłogi 10 pkt., mycie okien 15 pkt. Kto uzbiera najwięcej ten następnego dnia może wyjść na spacer...

. Pozdrawiam serdecznie całą Smuteczkową Rodzinkę ,  słodkie maluchy szczególnie mocno, w końcu moja Bryza pół Smutkowa jest :)
 . Pozdrawiam serdecznie całą Smuteczkową Rodzinkę ,  słodkie maluchy szczególnie mocno, w końcu moja Bryza pół Smutkowa jest :)

baksak napisał(a):Wprowadź reglamentację i możliwości zdobywania dodatkowych punktów: odkurzanie 5 pkt., mycie podłogi 10 pkt., mycie okien 15 pkt. Kto uzbiera najwięcej ten następnego dnia może wyjść na spacer...
 wprowadź, wprowadź .... ja na tę "reglamentację" to mam ... wyłączność
  wprowadź, wprowadź .... ja na tę "reglamentację" to mam ... wyłączność   i to od lat
  i to od lat 

agas napisał(a):Grażyna, gratuluję , wspaniałe wieści. Pozdrawiam serdecznie całą Smuteczkową Rodzinkę , słodkie maluchy szczególnie mocno, w końcu moja Bryza pół Smutkowa jest :)
 i wygłaszcz stadko
  i wygłaszcz stadkoAsia Morrisowa napisał(a):E.Ś. napisał(a):Grażyna, nic się nie martw, są jeszcze dwa psiury wolne. Dostaniecie 3! Po jednym dla każdego :)
To się nazywa zrozumienie
 )
 )

Vel_Pan_Rekin napisał(a):"Teraz będą dobre dni, teraz będą dobre dni;
Wysuń nos spod kołdry - dzień dobry - to ja, głos nadziei twej..."
 i tego będę się trzymała
 i tego będę się trzymała 

Poker napisał(a):Vel_Pan_Rekin napisał(a):"Teraz będą dobre dni, teraz będą dobre dni;
Wysuń nos spod kołdry - dzień dobry - to ja, głos nadziei twej..."
i tego będę się trzymała
Asiu ja nie wyobrażam sobie u nas innej rasy niż berny (chociaż parę innych też mi się podoba), a odwaga u mnie niewielka, wszak piesio jest ze znanej mi dobrze hodowli do której mam zaufanie, dlatego cokolwiek nas razem czeka jestem w stanie przyjąć to "na klatę", mam nadzieję, że będzie to duuuużo dobrego Spoiler:
Spoiler:

Poker napisał(a):Niech Ela nie obiecuje, bo na razie szykuje mi największego łobuza ( )
 , dla mnie cały miocik ma w oczkach to COŚ
, dla mnie cały miocik ma w oczkach to COŚ   .
. a mamusia dała to, co najlepsze, więc dacie radę
 a mamusia dała to, co najlepsze, więc dacie radę  
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość