buziaki dla czerwonej małpy

bo Inwazja jakoś dziwnie i za długo
  bo Inwazja jakoś dziwnie i za długo   

Sunie zachowują się super!
  Sunie zachowują się super!   Spodziewałam się, że jak wejdę uciekną na drugi koniec podwórka, a tutaj niespodzianka! Dwa uśmiechnięte pychole napraszają się do głaskania nieustannie machając ogonkami
  Spodziewałam się, że jak wejdę uciekną na drugi koniec podwórka, a tutaj niespodzianka! Dwa uśmiechnięte pychole napraszają się do głaskania nieustannie machając ogonkami   Bella jednak jest sunią bardziej uległą, wykonując szybki ruch zazwyczaj się kuli, przybliża do ziemi, ale ogonek i tak pracuje
  Bella jednak jest sunią bardziej uległą, wykonując szybki ruch zazwyczaj się kuli, przybliża do ziemi, ale ogonek i tak pracuje  ![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif) Inwazja ma silniejszą psychikę od siostry. Na smyczy trochę ciągną, ale jak na tak krótki czas nauki, to jest rewelacja!
  Inwazja ma silniejszą psychikę od siostry. Na smyczy trochę ciągną, ale jak na tak krótki czas nauki, to jest rewelacja!   Jeżeli chodzi o sam spacer, obydwie są trochę niepewne.. swoją postawą ciała pokazują, że nie są do końca przekonane, czy nic im nie grozi. Ale to tylko kwestia czasu, przecież panienki są u Pani Ewy od piątku..
 Jeżeli chodzi o sam spacer, obydwie są trochę niepewne.. swoją postawą ciała pokazują, że nie są do końca przekonane, czy nic im nie grozi. Ale to tylko kwestia czasu, przecież panienki są u Pani Ewy od piątku..   
   Ja najchętniej też spakowałabym Ją do torby i do domu
  Ja najchętniej też spakowałabym Ją do torby i do domu   W ogóle, jestem zakochana w nich po uszy!
  W ogóle, jestem zakochana w nich po uszy!   

ach gdybym mogła to już bym jedną śmigneła
 ach gdybym mogła to już bym jedną śmigneła

i po co im szukać innego DT
 i po co im szukać innego DT  To byłby po prostu grzech
 To byłby po prostu grzech 
 po wizycie u gromera będę mogła spróbować kontaktu z Beyem i zabrania do domu.Mam nadzieję,że będzie ok i dopiero wtedy naprawde odżyją.(bardzo bym chciała żeby były szczęśliwe)
  po wizycie u gromera będę mogła spróbować kontaktu z Beyem i zabrania do domu.Mam nadzieję,że będzie ok i dopiero wtedy naprawde odżyją.(bardzo bym chciała żeby były szczęśliwe)  .
 .
skoro tego chcesz to naprawdę będą. Jak się zaprzyjaźnią z Beyem i trafią na kanapy to już będzie siódmy krąg niebiosewazoltowska napisał(a):(bardzo bym chciała żeby były szczęśliwe).

Ale będę trzymać kciuki za sunie aby jak najszybciej miały rajskie życie w nowych domkach.
 Ale będę trzymać kciuki za sunie aby jak najszybciej miały rajskie życie w nowych domkach.

zadra napisał(a):Znów czytam, i wyję i wszyscy na mnie dziwnie patrzą.
Na chrzciny na jaśkową ja też się zapisuję. U mamy na działce ogórki się zaczęły

nie do poznania.
 nie do poznania. 

Bella w końcu jest bella
  Bella w końcu jest bella   

Bella dopiero będzie bella, to była na razie InkaBusola napisał(a):Bella w końcu jest bella

Majszczur napisał(a):Bella dopiero będzie bella, to była na razie InkaBusola napisał(a):Bella w końcu jest bella

no tak
  no takUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości