dorciaj napisał(a):Ewa- brawo i dobra robota.

Co domków - to z domkiem od Asi (Tess) są trzy rodzinki zainteresowane- więc na pewno dziewczynki znajdą swoich ludzików
Jedna z tych rodzin (z Suwałk) już dawno miała robioną wizytę przedadopcyjną
.
Pozostaje dwie rodzinki do odwiedzenia.
Potwierdzam - czekamy z niecierpliwością na wizytę - zwłaszcza że już widzimy na forum zdjęcia tych ślicznot

MAC1

) ze względu na warunki jakimi ja dysponuje sunie noc spedziły same zamknie w domku na działce  nic nie nabroiły i CZYSTO.Rano było szalone powitanie !!!!ogony mało nie odpadły .Inwazja jest bardzo dominujaca warknięciem odganiała Belle odemnie/ta skulona zaraz sie wycofuje/ to samo przy jedzeniu Bella je jak tylko podzchodzi Inwa to zaraz ucieka.Próbowałam jedna na czas jedzenia zamknąć to druga nie chce jeść .Ale to jest do opanowania.Szukając domków warto zwrócić uwagę na dominacyjny charakterek Inwazji !!!!
 ) ze względu na warunki jakimi ja dysponuje sunie noc spedziły same zamknie w domku na działce  nic nie nabroiły i CZYSTO.Rano było szalone powitanie !!!!ogony mało nie odpadły .Inwazja jest bardzo dominujaca warknięciem odganiała Belle odemnie/ta skulona zaraz sie wycofuje/ to samo przy jedzeniu Bella je jak tylko podzchodzi Inwa to zaraz ucieka.Próbowałam jedna na czas jedzenia zamknąć to druga nie chce jeść .Ale to jest do opanowania.Szukając domków warto zwrócić uwagę na dominacyjny charakterek Inwazji !!!!

![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif) Ewa - wielkie brawa
   Ewa - wielkie brawa  
  Takiego człowieka to..
 Takiego człowieka to..  

Wielkie dzięki dla p.Józefa
 Wielkie dzięki dla p.Józefa 
 i dlatego
 i dlatego   wołaj ją Inka, chrzciny wyprawimy na Jaśkowej
 wołaj ją Inka, chrzciny wyprawimy na Jaśkowej