szkoda chłopaka

Cieszę się, że sunie są już bezpieczne
 Cieszę się, że sunie są już bezpieczne  
 Majszczur napisał(a):Nie potrafię oglądać berna za kratami bez skoku ciśnienia

![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif) 

Trochę pomogę i obiecuję nowe zdjęcia
  Trochę pomogę i obiecuję nowe zdjęcia   (chyba, że Rodzice nie dadzą mi aparatu
  (chyba, że Rodzice nie dadzą mi aparatu   )
 )

Bella stwierdziła,że szcześliwy pies musi być brudny...

Vanilla Sky napisał(a):Są niesamowite!
Ale serce się cieszy jak widzi się takie szczęśliwe pychole.![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif)
A ja jutro najprawdopodobniej poznam oto te dwie śliczne panienki
Trochę pomogę i obiecuję nowe zdjęcia
(chyba, że Rodzice nie dadzą mi aparatu
)

Szczerze powiedziawszy to liczymy na Twoją pomoc w ułożeniu tych suń.Pani Ewie przyda dodatkowa para rąk
![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif) 

l
 l   
   a te 3 Bernardyny ich smutne oczy.... wolę zapomnieć ten widok. Facio ma kwatery Agroturystyczne .....niestety fotki z odbioru suniek się skasowały ale dopiero by Was och nie będę sie wyrażac porównując co oferuje gościom a co psiakom. Pychole na fotach jeszcze przerażone to było niecałą godz.po przyjeżdzie .Teraz Inwazja to dobrze,że ma uszy bo by się śmiała dookoła glowy ,Bella stale wycofana,przerażona,na gest ręką kuli się....mam nadzieję ,że przejdzie jej to.Je tylko z ręki,boi się miski....DOBRANOC
 a te 3 Bernardyny ich smutne oczy.... wolę zapomnieć ten widok. Facio ma kwatery Agroturystyczne .....niestety fotki z odbioru suniek się skasowały ale dopiero by Was och nie będę sie wyrażac porównując co oferuje gościom a co psiakom. Pychole na fotach jeszcze przerażone to było niecałą godz.po przyjeżdzie .Teraz Inwazja to dobrze,że ma uszy bo by się śmiała dookoła glowy ,Bella stale wycofana,przerażona,na gest ręką kuli się....mam nadzieję ,że przejdzie jej to.Je tylko z ręki,boi się miski....DOBRANOC   

Takie śliczne dziewczynki, dobrze że już nie siedzą w tych okropnych kojcach - masakra...
 Takie śliczne dziewczynki, dobrze że już nie siedzą w tych okropnych kojcach - masakra... 

ewazoltowska napisał(a):na forum nie ma "pani"po prostu ewa
 oki, to chyba tak "z rozpędu wyszło"!
 oki, to chyba tak "z rozpędu wyszło"! 

Moi najbliżsi już nie wyobrażają sobie domu bez bernusiów. Mam nadzieję, że sunie szybko znajdą psi raj = najlepszy na świecie domek.
  Moi najbliżsi już nie wyobrażają sobie domu bez bernusiów. Mam nadzieję, że sunie szybko znajdą psi raj = najlepszy na świecie domek.
 za szybką reakcję, otwatry umysł i kochające i pełne empatii serce
  za szybką reakcję, otwatry umysł i kochające i pełne empatii serce  

. Oby szybko znalazły fajne domy
 . Oby szybko znalazły fajne domy
 - brawo i dobra robota.
  - brawo i dobra robota.   
  - więc na pewno dziewczynki znajdą swoich ludzików
 - więc na pewno dziewczynki znajdą swoich ludzików   Jedna z tych rodzin (z Suwałk) już dawno miała robioną wizytę przedadopcyjną
 Jedna z tych rodzin (z Suwałk) już dawno miała robioną wizytę przedadopcyjną   .
. .
 .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości