Wielkie ukłony w stronę Ewy i Wszystkich, którzy przyczynili się do  pomocy tym kochanym zwierzakom
  Wielkie ukłony w stronę Ewy i Wszystkich, którzy przyczynili się do  pomocy tym kochanym zwierzakom  Suniom życzę dużo ciepła i przede wszystkim miłości w nowych domkach.
 Suniom życzę dużo ciepła i przede wszystkim miłości w nowych domkach. 

kreska napisał(a):Komus sie chyba pomylily przyciski, halooooooo prosze o przeniesienie we wlasciwe miejsce bo mi serce stanelo z przerazenia!
pozdr

Majszczur napisał(a):Czy jest jeszcze szansa, żeby domek w Gdańsku, który deklarował wzięcie jednej z dziewczyn zaufał Forum po raz drugi?

Mam nadzieję,że chociaż uda się Belli i Panciostwo pomimo tego wszystkiego zakochali się w niej po uszy i zabiorą ja do swego domku.
  Mam nadzieję,że chociaż uda się Belli i Panciostwo pomimo tego wszystkiego zakochali się w niej po uszy i zabiorą ja do swego domku.

Wydra napisał(a):Skontaktował się ze mną dom do którego wcześniej miała pójść Bella, podtrzymują swoją decyzję adopcji i w piątek najpóźniej w sobotę jadą odebrać sunię od AsiK.L.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości