.
 . 

. Muszę tylko porozmawiać z domkami, żeby zdecydować która dziewczynka do którego domku trafi
 . Muszę tylko porozmawiać z domkami, żeby zdecydować która dziewczynka do którego domku trafi  

dorciaj napisał(a):Asiu (Tess)
Decyzja jest taka, że dziewczynki pójdą do tych domków, które wizytowały Daria i Asia. Muszę tylko porozmawiać z domkami, żeby zdecydować która dziewczynka do którego domku trafi

- dziewczynki z końcem miesiąca jadą do swoich domków
 - dziewczynki z końcem miesiąca jadą do swoich domków   

"przygoda" z DT dobiega końca

Bardzo się cieszę ,ze obie królewny tak szybko znalazły nowe domki
 Bardzo się cieszę ,ze obie królewny tak szybko znalazły nowe domki  -nie zazdroszczę Ci tylko momentu rozstania,bo wiem że będzie to bardzo trudne i poleje się morze łez.
 -nie zazdroszczę Ci tylko momentu rozstania,bo wiem że będzie to bardzo trudne i poleje się morze łez.

Ewa, ... echhhh... zrobilas tak wiele dobrego i wiem ze to nie tylko te dziewczynki cos Ci zawdzieczaja
  Ewa, ... echhhh... zrobilas tak wiele dobrego i wiem ze to nie tylko te dziewczynki cos Ci zawdzieczaja   
  i duzo dobrego dla suniek!
 i duzo dobrego dla suniek!

ewazoltowska napisał(a):Mówta co chceta piszcie co chcecie a .....ja idę po "ogórki"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości