Moderator: annasm

Jak próbowałam go z tamtąd wygonic grabkami
 Jak próbowałam go z tamtąd wygonic grabkami   to widziałam że po rozbiegu (lekkim) ma jeszcze jakieś 30 cm luzu spokojnie
 to widziałam że po rozbiegu (lekkim) ma jeszcze jakieś 30 cm luzu spokojnie   w innych miejscach zrobiliśmy już wyższe płotki i nie wskakuje (narazie
 w innych miejscach zrobiliśmy już wyższe płotki i nie wskakuje (narazie  ) Całość ogrodzona siatką o wysokosci 1,6 i murkiem ok. 25 cm - tego narazie nie forsuje, ani dołem ani górą
 ) Całość ogrodzona siatką o wysokosci 1,6 i murkiem ok. 25 cm - tego narazie nie forsuje, ani dołem ani górą  

1,50 jego kochany braciszek Perry 1,65 siatka
 1,50 jego kochany braciszek Perry 1,65 siatka  
   .
 . i panowie władza z powazną mina mnie chcą pouczać -jakbym to ja przez ten płot wyskakiwała albo dogania Kazika na wysokosci szkoły
   i panowie władza z powazną mina mnie chcą pouczać -jakbym to ja przez ten płot wyskakiwała albo dogania Kazika na wysokosci szkoły  i zmienia trase wpada na boisko miedzy dzieci i potem grupowo jest odprowadzany
 i zmienia trase wpada na boisko miedzy dzieci i potem grupowo jest odprowadzany   
   .jak pamiętam to ma szlaban i pomieszkuje od strony podwórka
 .jak pamiętam to ma szlaban i pomieszkuje od strony podwórka

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości