Moderator: annasm

Problemu z akceptacją przez inne moje szwajcary nie było zadnego ,bo jak wiemy duże szwajcary to przyjazne pieski.
 Problemu z akceptacją przez inne moje szwajcary nie było zadnego ,bo jak wiemy duże szwajcary to przyjazne pieski.

Agnieszka) zaoferowała się, ze chętnie na ten czas przyjmie Esti w gościnę. Szczerze powiem, ze bardzo mnie to ujęło i ucieszyło. Nie potrafiłabym oddać psa do hotelu, wciąż bym sie martwiła, że tęskni, że mu źle, że smutno. Może głupio myślę, bo przecież hotele nie są po to by psom krzywdę robić i wielu ludzi jest z nich zadowolonych
  Agnieszka) zaoferowała się, ze chętnie na ten czas przyjmie Esti w gościnę. Szczerze powiem, ze bardzo mnie to ujęło i ucieszyło. Nie potrafiłabym oddać psa do hotelu, wciąż bym sie martwiła, że tęskni, że mu źle, że smutno. Może głupio myślę, bo przecież hotele nie są po to by psom krzywdę robić i wielu ludzi jest z nich zadowolonych   ,niemniej jednak super jest, że są fajni i życzliwi ludzie, którzy chętnie i kompetentnie zajmą sie naszym pupilem.
 ,niemniej jednak super jest, że są fajni i życzliwi ludzie, którzy chętnie i kompetentnie zajmą sie naszym pupilem. tak jak obiecała Esterke chętnie ugości i nie musimy czekać koniecznie na okazje.Zapraszam bez okazji
 tak jak obiecała Esterke chętnie ugości i nie musimy czekać koniecznie na okazje.Zapraszam bez okazji 

My mamy swoją własną babcie która pod nasza nieobecnośc w pracy czy podczas jakiegos wyjazdu, na który nie mozemy wziąść Credo zostaje z nim i bardzo sie kochają!
 My mamy swoją własną babcie która pod nasza nieobecnośc w pracy czy podczas jakiegos wyjazdu, na który nie mozemy wziąść Credo zostaje z nim i bardzo sie kochają! 
 , a co do wyjazdów za granice to odsyłam na te stronę http://www.vetmozga.com/artykuly/wyjazdyzagranice.php
 , a co do wyjazdów za granice to odsyłam na te stronę http://www.vetmozga.com/artykuly/wyjazdyzagranice.phpPowrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości